Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Αθηνά Ωνάση: Δείτε πώς είναι σήμερα τα ετεροθαλή αδέλφια της - Θα πάθετε πλάκα

Δεν πάει ο νους σας!

27 Απριλίου 2021 07:56
Αθηνά Ωνάση: Δείτε πώς είναι σήμερα τα ετεροθαλή αδέλφια της - Θα πάθετε πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση έχει τρία αδέλφια από το δεύτερο γάμο του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ. Μετά το χαμό της Χριστίνας ο Τιερί παντρεύτηκε, με την Αθηνά να μεγαλώνει μαζί με τα ετεροθαλή της αδέλφια τον Έρικ, την Σαντρίν και την Τζοάνα. Μάλιστα, όσες φορές η Αθηνά είχε έρθει στην Ελλάδα ήταν μαζί με την οικογένειά της.

Ο Έρικ και η Σαντρίν είναι χαμηλών τόνων, ενώ η Τζοάνα είναι ανήσυχο πνεύμα και προκαλεί συχνά πανικό με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Instagram. Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η χρυσή κληρονόμος, δεν έχει καλές σχέσεις με την οικογένειά της.

ετεροθαλή αδέλφια Αθηνάς Ωνάση

Δείτε πώς είναι σήμερα τα αδέρφια της:

αδερφός Αθηνάς Ωνάση

Ο Έρικ

αδέλφια Αθηνάς Ωνάση

Η Σαντρίν την ημέρα του γάμου της

Αθηνά Ωνάση αδερφή

Η Τζοάνα με τον πατέρα της

Αθηνά Ωνάση: Το μυστικό της βγήκε στη φόρα - "Έκλαιγε πάνω από..."

Τα μυστικά της Αθηνάς Ωνάση, είδαν το φως της δημοσιότητας! Τι είχε αποκαλύψει ο πρώην στενός της συνεργάτης, Αλέξης Μανθεάκης;

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μανθεάκης παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα για την οι­κογένεια του Τιερί Ρουσέλ με την οποία μεγάλωσε η Αθηνά Ωνάση. Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθε­λαν τον πατέρα της να παντρεύεται την κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, Χριστίνα Ωνάση, από συμφέρον, ο κ. Μανθεάκης είχε ένα περιστατικό να διηγηθεί.

Διαβάστε όσα είχε πει ο Αλέξης Μανθεάκης για την οικογένεια

Βρίσκονταν στο Σκορπιό για το μνη­μόσυνο των 10 χρόνων από το θά­νατο της Χριστίνας Ωνάση, όταν δεν μπορούσε να εντοπίσει τον πατέρα της Αθηνάς. «Τον βρήκα στον τάφο της Χριστίνας στο παρεκκλήσι, χάι­δευε τον τάφο και τον έβλεπα κλαμένο», θυμάται σήμερα. «Φυσικά και υπήρχαν συμφέροντα, ο Τιερί είχε άλλες, την ταλαιπώρησε, ναι. Αλλά κάποια στιγμή της έκανε και παιδί», προσθέτει για τον πα­τέρα της Αθηνάς».

Αθηνά Ωνάση - Χριστίνα Ωνάση

Ο Αλέξης Μανθεάκης στο βι­βλίο του «Κούκλα από ατσάλι» περιγράφει πως η Αθηνά Ωνά­ση αποφεύγει τη συζήτηση για τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν πολύ μικρή. «Ποτέ δεν έκανε συζήτηση για τη Χριστίνα. Είναι ένα θέμα που εί­ναι σχεδόν ταμπού. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα για την Χριστίνα, κουτσομπολιά και αυτό την πλήγωνε», λέει συγκεκριμένα ο Αλέξης Μανθεάκης.

Ωστόσο, περιγράφει ένα περιστα­τικό και πάλι από το Σκορπιό, όπου είδε για μία και μόνη φορά την Αθη­νά Ωνάση να κλαίει για τη μητέρα της. Όταν ρώτησε τον Τιερί Ρουσέλ τι είχε συμβεί, εκείνος του είπε:

«Μείναμε ξύπνιοι όλη νύχτα και της διάβασα ένα γράμμα από τη μητέρα της και συγκινήθηκε πάρα πολύ και έκλαιγε». Ο κ. Μανθεάκης περιγράφει τους λόγους που η Αθηνά δεν ήθελε στην πραγματικότητα να βρίσκεται στην Ελλάδα, στην πατρίδα της μητέρας της.

«Υπήρχε πρόβλημα με τα ΜΜΕ, όπου πήγαινε γινόταν σκοτωμός», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα βαριά, δικαιολογώντας το κλίμα στην ύπαρξη των τάφων εκεί της οικογένειας. Παράλληλα, δείτε εδώ φωτογραφίες από τη βίλα της χρυσής κληρονόμου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share