Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Τραγικές ώρες για την Ζέτα Μακρυπούλια! Σκέφτηκε μέχρι και να...

Αποκάλυψη σοκ

26 Απριλίου 2021 19:14
Τραγικές ώρες για την Ζέτα Μακρυπούλια! Σκέφτηκε μέχρι και να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχθηκε πως οι δύσκολες στιγμές της έφεραν στο μυαλό ακόμη και την παραίτηση!

Το τίμημα για την πετυχημένη παρουσιάστρια και ηθοποιό ήταν μεγάλο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια αν και βρίσκεται στον χώρο του θεάματος και είναι αναγνωρίσιμη σε όλους, ποτέ δεν ήταν άνθρωπος που ήθελε αυτή τη μεγάλη προβολή!

Γι΄ αυτό εξάλλου προσπαθεί να κρατάει τις προσωπικές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο αυτό είναι εφικτό.

Τραγικές ώρες για την Ζέτα Μακρυπούλια! Σκέφτηκε μέχρι και να...

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια είχε σκεφτεί μέχρι και να τα παρατήσει, καθώς το τίμημα της αναγνωρισιμότητας ήταν πολύ μεγάλο!

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Υπάρχουν στιγμές που έρχεται στο μυαλό μου να τα παρατήσω είτε λόγω υπερβολικής κούρασης, είτε από τον διαφορετικό κόσμο που είδα πολλές φορές να υπάρχει στη δουλειά από ότι είμαι εγώ.

Και εκεί κάπου δεν αντέχεις γιατί παρατηρείς ότι δεν συμβαδίζεις. Ποτέ όμως δεν το βροντοφώναξα. Ευτυχώς το πείσμα και η αντοχή μου είναι πιο μεγάλα από το να πω δεν αντέχω, τα παρατάω».

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Με τεράστια πισίνα το σπίτι τους στην Πάρο!

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι μέσα στη φύση, περιτρυγιρισμένο από πράσινο, ενώ στη βεράντα έχει μια τεράστια πισίνα που βλέπει από κάτω το νησί.

Το ζευγάρι, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις παίρνει το πρώτο καράβι και φεύγει για το νησί. Εκεί είναι η ερωτική φωλιά του στο οποίο χαλαρώνουν και ηρεμούν... δείτε το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share