Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Προκαλεί η Αθηνά Ωνάση: Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις της

"Δε συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες!"

26 Απριλίου 2021 08:40
Προκαλεί η Αθηνά Ωνάση: Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Έχει 24 φρουρούς! Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα"! Βγήκαν στη φόρα για πρώτη φορά οι απαιτήσεις της Αθηνάς Ωνάση για να έρθει στην Ελλάδα.

Αθηνά Ωνάση… ένα όνομα με μια τόσο μεγάλη ιστορία. Ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, είχε μιλήσει σε μια πρωινή εκπομπή πριν καιρό και είχε αποκαλύψει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές από το χαρακτήρα και την καθημερινότητα της διάσημης κληρονόμου. Παράλληλα, δείτε εδώ τον νέο έρωτα της Ωνάση.

Όσα είχε πει ο δικηγόρος:

Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο

Εκεί που γίνονταν οι αγώνες, ήταν ένα τριώροφο κτίριο. Στην κορυφή ψηλά, πίσω από μαύρα τζάμια, παρακολουθούσε η Αθηνούλα. Δεν κατέβηκε ούτε μία φορά. Αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους. Φοβάται όλο τον κόσμο. Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο.

Αθηνά Ωνάση

Δεν θέλει παιδί γιατί φοβάται

Η ίδια δε θέλει παιδί. Έχει μια φοβία. Φοβάται ότι θα τη σκοτώσουν. Αυτό την κάνει απόμακρη και να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δε συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δε θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.

Ζήτησε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια. Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους.

Αθηνά Ωνάση - "Να το θανατώσουν": Η εντολή που σόκαρε τους πάντες!

Ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση, γίνεται στο βιβλίο του κ. Μανθεάκη, ο οποίος ανέφερε ότι η χρυσή κληρονόμος είναι αρκετά... σκληρή.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, ισχυρίστηκε, ότι ενώ τη βοήθησε προσκομίζοντας στους δικηγόρους της στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο, γλιτώνοντάς τη από αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις εκατομμυρίων δολαρίων, εκείνη όταν ο Αλέξης Μανθεάκης χρειάστηκε τη βοήθεια της τον αντιμετώπισε με ψυχρότητα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο ίδιος αφιέρωσε δύο κεφάλαια στην Αθηνά και όχι για τους σωστούς λόγους. Στο ένα την αποκαλεί "κούκλα από ατσάλι" αναφέροντας παραδείγματα για το σκληρό πρόσωπο της, όπως ότι, όταν τραυματίστηκε το αγαπημένο της άλογο, το οποίο ενώ θα μπορούσε να φροντίσει να χειρουργηθεί και να το αφήσει να ζήσει, έδωσε εντολή να το θανατώσουν, αφού δεν της ήταν πια χρήσιμο.

Αθηνά Ωνάση

Το άλλο παράδειγμα που αναφέρει ο κ. Μανθεάκης, ήταν όταν έκοψε το οικονομικό επίδομα στη θεία της, Όλγα Ωνάση, αν και μετά από χρόνια της το έδωσε ξανά για να μπορούν να ζουν εκείνη και τα δυο της παιδιά.

Τα παραπάνω περιστατικά, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Μανθεάκη να διακόψει τις σχέσεις του με την Αθηνά, αλλά κυρίως προσωπικοί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share