Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκινεί η Άση Μπήλιου για το ξαφνικό τέλος: «Είμαι πολύ ζόρικα»

Τέλος η εκπομπή της

24 Απριλίου 2021 17:28
Συγκινεί η Άση Μπήλιου για το ξαφνικό τέλος: «Είμαι πολύ ζόρικα»

Η Άση Μπήλιου το Σάββατο (24/4) αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της με δάκρυα στα μάτια.

Η εκπομπή της «Stars System» έριξε αυλαία, αλλά η συνεργασία της με το Star συνεχίζεται μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Η Άση Μπήλιου στην τελευταία εκπομπή ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη. Θα τα πούμε, ξέρετε εσείς, έχουμε πολλούς τρόπους» είπε και συνέχισε: Εμείς εννοείται θα τα λέμε από τη Φωλιά των Κου Κου κάθε πρωί στις 10. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα. Πάντα προσπαθώ να αποφύγω τη συγκίνηση, αλλά πάντα έρχεται. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς. Γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε αυτή η εκπομπή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Θα τα πούμε, ξέρετε εσείς, έχουμε πολλούς τρόπους». Παράλληλα, διαβάστε για την αυλαία της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Άση Μπήλιου: «Έρχονται πολλές αλλαγές»

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Πέμπτης (16/4) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και τόνισε πως το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει πολλές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, η αστρολόγος είπε:

«Αυτές οι αλλαγές γίνονται σιγά-σιγά, είναι εσωτερικές. Ξεκινάνε από μέσα μας και έρχονται ως δική μας ανάγκη και όλο αυτό είναι πολύ έντονο μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο».

Δείτε όλα όσα είπε για τις αλλαγές που έρχονται παρακάτω:

Άση Μπήλιου: «Η Αφροφίτη περνάει στον Ταύρο - Μεγάλη προσοχή από τις 24/4... Δύσκολες ημέρες για τα ζώδια...» (Video)

Άση Μπήλιου: Αυτές είναι οι θετικές και οι δύσκολες ημέρες του Απρίλη! (Video)

Ζώδια σήμερα: Πρωταπριλιά και η Άση Μπήλιου στη στήλη της στην εκπομπή του Star, «Η Φωλιά των Κου Κου» προέβλεψε τις πιο θετικές ημέρες του μήνα αλλά και τις ημέρες εκείνες που πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο.

Άση Μπήλιου: Οι ευνοϊκές ημέρες του μήνα και εκείνες που απαιτούν περισσότερη προσοχή

Οι θετικές ημέρες του Απριλίου είναι: 6, 10, 14, 15, 17 και 19/4.

Οι αρνητικές ημέρες του μήνα είναι : 9, 12, 16, 23, 25 και 27/4 . «Αυτές είναι οι ημέρες που εγώ τις θεωρώ ασταθείς. Άρα δεν είναι καλές ημέρες για μία συμφωνία ή για ένα νέο ξεκίνημα», είπε η αγαπημένη αστρολόγος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share