Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός είναι ο μισθός που έπαιρνε από τη Φίνος Φιλμ

Ποοόσα;

23 Απριλίου 2021 10:29
Ζωή Λάσκαρη: Αυτός είναι ο μισθός που έπαιρνε από τη Φίνος Φιλμ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι μισθό έπαιρνε η αγαπημένη ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη από τη Φίνος Φιλμ; Το Athensmagazine.gr έμαθε και σας παρουσιάζει παρακάτω.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της "Σταρ Ελλάς", το 1959. Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο ήταν Ζωή Κουρούκλη, ίδιο με της εξαδέλφης της Zωής Kουρούκλη, γνωστής τότε τραγουδίστριας. Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρήθηκε μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Μάλιστα, είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, με την παράταξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το 2013 απονεμήθηκε με βραβείο από την Ακαδημία Κινηματογράφου, για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο. Απεβίωσε στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακή ανακοπή, ενώ μάλιστα στο μνημόσυνό της είχε συμβεί ένα αδιανόητο περιστατικό.

Ζωή Λάσκαρη μισθός Φίνος Φίλμ

Τι μισθό έπαιρνε η ηθοποιός;

Η Ζωή Λάσκαρη πληρωνόταν από τη Φίνος Φιλμ με μηνιάτικο. Συνολικά, το χρόνο αμειβόταν με 260.000 δραχμές. Αμοιβή μικρότερη από της Αλίκης που πληρωνόταν 500.000 δραχμές την ταινία και από του Βουτσά, που αμειβόταν με 300.000 δραχμές ανά ταινία.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ήταν ο άγνωστος γιος της

Η Ζωή Λάσκαρη είχε και τρίτο "παιδί" και μάλιστα το μεγάλο της μυστικό φανερώθηκε μετά την κηδεία! Όταν το απόγευμα της 18ης Αυγούστου, έγινε γνωστό πως πέθανε η ηθοποιός, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, αποχαιρετούσε τη "γυναίκα που με μεγάλωσε", με συγκινητικά λόγια. Μάλιστα, η μητέρα του είχε κάνει μια τεράστια αποκάλυψη που κανείς δε γνώριζε.

Στη φόρα το μεγάλο της μυστικό για το τρίτο της παιδί

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το θάνατό της, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της γνωστής ηθοποιού.

"Ο Νικόλας ήταν και "παιδί" της! Τον πρωτοείδε ηλικία 2 χρόνων να τραγουδά σε μια εκπομπή στο "Αν θυμηθείς στο όνειρό μου" και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του.

Ζωή Λάσκαρη παιδί

Από εκείνη την ημέρα, λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μη δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω", είχε πει η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη είπε πως είχε καταλάβει πως κάτι κακό θα συνέβαινε εξαιτίας ενός ονείρου που είχε δει. "Το βράδυ της Πέμπτης είδα στον ύπνο μου τον Ανδρέα. Κρατούσε ένα κρυστάλλινο μπολ και μου ζήτησε να το γεμίσω με ρόδια. Ύστερα ξάπλωσε στο πάτωμα, που ήταν όμως γεμάτο νερό. Σήκω, γλυκέ μου, να πέσεις στο κρεββάτι. Θα γίνεις μούσκεμα» του είπα κι εκείνος μου απάντησε πως αυτά τα νερά δεν ήταν δικά του. Το μεσημέρι της επόμενης έμαθα για τον θάνατό της και κατάλαβα πως τα νερά ήταν τα δάκρυά μας".

Όπως λέει, η Ζωή Λάσκαρη και ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν "υπέροχοι φίλοι. Ποτέ δε βγήκε να πει κακή κουβέντα για εκείνον, όπως συνέβη με άλλες συναδέλφους του". Όταν πριν από σχεδόν ένα χρόνο, (ήταν 23 Αυγούστου 2016), ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη ζωή, εκείνη τον είχε αποχαιρετίσει ένα συγκινητικό post και μια φωτογραφία τους από ταινία στην οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την καταγωγή της Ζωής Λάσκαρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share