Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφία που ανατριχιάζει!

Δεν άντεξε η κληρονόμος!

23 Απριλίου 2021 07:30
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφία που ανατριχιάζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση στο παρελθόν πέρασε δύσκολες στιγμές, ειδικά μετά το χωρισμό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο! Μάλιστα, στο πλαίσιο του χωρισμού αυτού πέρασε και βαριά κατάθλιψη με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί εκτάκτως σε νοσοκομείο του Βελγίου!

Αθηνά Ωνάση - Όσα αναφέρουν οι πληροφορίες

Όπως αναφέρει δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, η εισαγωγή της κληρονόμου στο νοσοκομείο ήταν αποτέλεσμα της έντονης ψυχολογικής πίεσης που δέχθηκε, λόγω του γάμου του πρώην συζύγου της με τη δημοσιογράφο και του κατακλυσμού φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρώτη την επίσκεψη στην Παναγία, στο "Βατικανό" της Πορτογαλίας.

Η Ωνάση επίσης είχε πληροφορηθεί τη "δηλητηριώδη" ανάρτηση της νέας πλέον συζύγου του Αλβάρο "Ευλογημένοι και προστατευμένοι", εννοώντας φυσικά από την κληρονόμο.

Αθηνά Ωνάση - Αλβάρο

Πολλοί είναι αυτοί που συνδυάζουν τη συμπεριφορά της Αθηνάς με εκείνη της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, μετά το διαζύγιο της από τον Τιερί Ρρυσέλ. Υπάρχουν όμως δύο βασικές διαφορές: Η Αθηνά σε αντίθεση με τη Χριστίνα δεν πάσχει από βουλιμία και κατά, δεύτερον, η Αθηνά ακολουθεί υγιεινή διατροφή και δεν συμπαθεί καθόλου το αλκοόλ, σε αντίθεση με τη μητέρα της. Βέβαια και σύμφωνα πάντα με τα διεθνή δημοσιεύματα, οι αϋπνίες ταλαιπωρούσαν την Αθηνά, όπως συνέβαινε και με τη μητέρα της.

Η Αθηνά Ωνάση λοιπόν εισήχθη σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταστη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Βελγίου με έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα. Αμέσως έγιναν εξετάσεις και οι γιατροί της σύστησαν να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να σταματήσει να διαβάζει δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον πρώην σύζυγο της.

Κάτι που ούτως ή άλλως προσπαθούσε να εφαρμόσει η ίδια μετά από σχετικές συμβουλές ψυχοθεραπευτή, έχοντας απαγορεύσει στα ελάχιστα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό περιβάλλον της να αναφέρουν έστω και τα ονόματα του Αλβάρο και της νέας συζύγου του, Ντενίζ Σεβέρο.

Πάντως, ένας ακόμη λόγος της κατάθλιψης που βιώνει η Αθηνά Ωνάση είναι και η κόρη του Αλβάρο, Βίβιαν. Η "χρυσή κληρονόμος" πέρασε μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της με το διαζύγιο με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις του τελευταίου -διαβάστε εδώ τις αποκαλύψεις του call girl- απ’ ότι φαίνεται έχουν κοστίσει ψυχολογικά στην εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η φωτογραφία με την Ιωάννα Μαρινοπούλου σε παλαιότερο Monaco Yacht Show φούντωσε τα σενάρια που ήθελαν την Αθηνά να ακροβατεί επικίνδυνα με την ανορεξία.

Δείτε τη φωτογραφία:

Αθηνά Ωνάση νοσοκομείο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share