Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χωρισμός βόμβα στη showbiz- Πήραν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια

«Ναι, έχουμε χωρίσει»

22 Απριλίου 2021 13:32
Χωρισμός βόμβα στη showbiz- Πήραν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια

Η είδηση του χωρισμού τους έπεσαν σαν «βόμβα» στον χώρο της showbiz, αφού πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που σε κάθε του εμφάνιση έδειχνε full in love.

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Ιωσήφ Μαρινάκη και την Χρύσα Καλπάκη, των οποίων ο χωρισμός είναι «βελούδινος».

Η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό» αναφέρθηκε στον χωρισμό τους και μετέφερε τα όσα της είπε η Χρύσα Καλπάκη, με την οποία γνωρίζονται πολλά χρόνια.

«Ναι, έχουμε χωρίσει. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπός μου για μια ζωή», είπε η Χρύσα στην παρουσιάστρια του Πρωινό.

Δείτε το σχετικό video παρακάτω:

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το Νοέμβριο του 2014 στη Νέα Υόρκη, έχοντας μάρτυρες τους στενούς τους φίλους, Πάνο Σταυριανό και Νίκο Καρβέλα.

Ο θρησκευτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2016 στα Χανιά, με κουμπάρους την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαρία Κονίδη, τον Ζαχαρία Κουγιουμτζή, την Συλβάνα Ρίζου και την Νάνσυ Σπυράκου.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη μέσα από τα social media μας έδειχναν το πόσο όμορφα περνάνε κάνοντας πολλά ταξίδια και αλλά γυμναστική που ήταν η αγαπημένη τους συνήθεια.

Διαζύγιο σοκ στην ελληνική showbiz: Χωρίζει ζευγάρι ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας

Ποιο είναι το ισχυρό ζευγάρι επιχειρηματιών οδηγείται στο διαζύγιο; Πώς έφτασαν στον χωρισμό;

Ακουγόταν εδώ και μήνες ότι το ζευγάρι δεν τα πάει καλά με τις κακές γλώσσες να κάνουν λόγο για τρίτα πρόσωπα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα στην περιοχή της Φιλοθέης και στους επιχειρηματικούς κύκλους της Αθήνας κυκλοφορούσαν και γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον χωρισμό του επιχειρηματία Χρήστου Ιωάννου και της Ντίμης Σπανού. Την ίδια ώρα η ελληνική showbiz έχει ταραχτεί και από τον χωρισμό του Γιώργου και της Μαρίνα Πατούλη!

Ένα low profile ζευγάρι, από τα πιο ισχυρά όμως της επιχειρηματικής ζωής, που για πολλά χρόνια ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κουτσομπολιά.

Γόνοι και οι δύο μεγάλων οικογενειών, μπορεί να γνωρίστηκαν από τους γονείς τους, αλλά ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν, κάνοντας τη δική τους ευτυχισμένη οικογένεια.

Πρόκειται για τη μοναχοκόρη του αείμνηστου ιδρυτή της Βιοϊατρικής Ευάγγελου Σπανού και τον γιο του μαικήνα της τέχνης, δημιουργού του Ιδρύματος Σύγχρονης Τέχνης ΔΕΣΤΕ και ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων, του ξενοδοχείου «Intercontinental» Δάκη Ιωάννου.

Η αριστοκρατική Ντίμη Σπανού αποτελεί το πρότυπο γυναίκας στην αθηναϊκή high society.

undefined

Μακριά από ανούσιες κοσμικότητες και φλας, όπως άλλωστε και ο σύζυγός της, από την ημέρα που παντρεύτηκαν αφοσιώθηκαν στην οικογένειά τους και στην ανατροφή των τεσσάρων παιδιών τους.

Μοναδική τους απόλαυση, οι καλοκαιρινές διακοπές τους στις Σπέτσες, όπου βρίσκεται το ονειρικό κτήμα Σπανού, και η Κέρκυρα, όπου στην τοποθεσία Κομμένο βρίσκεται η βίλα του Δάκη και της Λιέττας Ιωάννου, ενώ όποτε τους δινόταν η ευκαιρία εξορμούσαν στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό «Protect me from what I want».

Η μοναχοκόρη του ιδρυτή της Βιοϊατρικής Ευάγγελου Σπανού και της Μάχης Σπανού βίωσε πέρυσι τέτοια εποχή την τραυματική απώλεια του λατρεμένου πατέρα της, ο οποίος νικήθηκε από τον κορωνοϊό.

Συμπαραστάθηκε στη μητέρα της και ενεργοποιήθηκε στο πλευρό του αδελφού της και συνεχιστή του έργου του πατέρα τους Γιώργου Σπανού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share