Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στο Buckingham: Αυτά ήταν τα λόγια Ουίλιαμ-Χάρι στην κηδεία του Φιλίππου

Τι συζήτησαν πίσω από κλειστές πόρτες;

20 Απριλίου 2021 20:15
Χαμός στο Buckingham: Αυτά ήταν τα λόγια Ουίλιαμ-Χάρι στην κηδεία του Φιλίππου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικρατεί στο Buckingham, καθώς έγινε γνωστό το ποια ήταν τα λόγια μεταξύ των Ουίλιαμ και Χάρι, με τους Πρίγκιπες να συναντώνται ξανά στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Τα δύο αδέρφια συζήτησαν για αρκετά λεπτά κατά τη διάρκεια της κηδείας του Φιλίππου, που μεταδόθηκε ζωντανά το Σάββατο, και κατόπιν πέρασαν αρκετές ώρες με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Κάρολο, πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ και στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε τελετή για τον Πρίγκιπα.

Buckingham: Η συζήτηση που είχαν ο Ουίλιαμ με τον Χάρι στην κηδεία του Φιλίππου

«Η τελετή ήταν άψογη», είπε αρχικά ο Χάρι. «Ναι, ήταν άψογη, δεν ήταν;», απάντησε ο 38χρονος δούκας του Κέιμπριτζ στον 36χρονο αδερφό του, όταν αφαίρεσαν τις μάσκες και οι ειδικοί μπόρεσαν να διαβάσουν τα χείλη τους.

«Ήταν όπως ακριβώς την ήθελε», είπε μετά ο δούκας του Σάσεξ, κατά τους ειδικούς που αποκάλυψαν τη στιχομυθία στη βρετανική εφημερίδα Daily Express. «Απόλυτα υπέροχη τελετή, και τι μουσική», αποκρίθηκε ο Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ουίλιαμ είχε ζητήσει να μην περπατήσει πλάι πλάι με τον αδερφό του, κι έτσι μπήκε ανάμεσά τους ο ξάδερφός τους Peter Philips, γιος της πριγκίπισσας Άννας.

Ήταν άλλη μία ένδειξη για την ψυχρότητα στις σχέσεις των δύο αδερφών. Και του άσχημου κλίματος που βρήκε να τον περιμένει στο παλάτι ο Χάρι επιστρέφοντας από την Αμερική.

Η κόρη της βασίλισσας, Άννα, και ο 57χρονος γιος της, πρίγκιπας Εδουάρδος, δεν τον χαιρέτισαν καν στην κηδεία, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην Daily Mail.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share