Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Βασίλης Μιχαλόπουλος: Όσα δήλωσε για τον χωρισμό του με την Παλαιτσάκη

«Τα βλέπω αυτά και γελάω»

20 Απριλίου 2021 14:15
Βασίλης Μιχαλόπουλος: Όσα δήλωσε για τον χωρισμό του με την Παλαιτσάκη

Η Νανά Παλαιτσάκη και ο Βασίλης Μιχαλόπουλος αποφάσισαν να χωρίσουν και τα εξώδικα και οι μηνύσεις έχουν την τιμητική τους.

Ο πρώην σύντροφος της δημοσιογράφου, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και ν' απαντήσει στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, στις 10 Απριλίου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος συνελήφθη μετά από καταγγελία της Νανάς Παλαιτσάκη για εξύβριση και απειλές.

Βασίλης Μιχόπουλος: Όσα δήλωσε στην εκπομπή της Στεφανίδου

«Κοντεύω να πάθω καρδιά με όλα αυτά, έχω χάσει τον αδερφό μου, 56 χρονών. Έχω ένα πένθος και συν τοις άλλοις έχω μια μητέρα να διαχειριστώ 82 χρονών και διαβάλλομαι από παντού. Με το που της ζήτησα να χωρίσουμε, ήρθαν εξώδικα, ήρθαν μηνύσεις και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δηλαδή, εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα».

Ο δικηγόρος του ανέφερε πως ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη της ζήτησε να χωρίσουν και τότε εκείνη ξεκίνησε μια μανία καταδίωξης εις βάρος του.

Από την μεριά του, υπέβαλλε μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση με την δημοσιογράφο ωστόσο να μην συλλαμβάνεται, καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για μερικές μέρες.

Παλαιτσάκη-Μιχαλόπουλος: Ο χωρισμός, τα εξώδικα και οι καταγγελίες για βία

Η Νανά Παλαιτσάκη και ο Βασίλης Μιχαλόπουλος μετά τον χωρισμό τους θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Το πρώην ζευγάρι ανταλλάσσει εξώδικα και μηνύσεις, ενώ οι κατηγορίες και από τις δυο πλευρές είναι πολλές.

Παλαιτσάκη-Μιχαλόπουλος χώρισαν και ανταλλάσσουν εξώδικα

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος από την πλευρά του κάνει λόγο για σκηνοθετηµένες συκοφαντίες, υποστηρίζοντας ότι η πρώην εκδότρια δεν µπόρεσε να αντέξει τον χωρισµό. Μάλιστα χαρακτηρίζει µεθοδευµένη την εισαγωγή της το προηγούµενο Σαββατοκύριακο στο «Ερρίκος Ντυνάν» προκειµένου να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ καταγγέλλει ότι την Παρασκευή η πρώην σύντροφός του επέστρεψε τα αντικείµενα του µε τσιγγάνους! Παράλληλα, διαβάστε το πρώτο μήνυμα της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο.

Η Νανά Παλαιτσάκη υπέβαλε στις Αρχές τρεις µηνύσεις κατά του πρώην συντρόφου της, µία στις 6 και δύο στις 9 Απριλίου. Μέσω αυτών υποστηρίζει ότι ο Βασίλης Μιχαλόπουλος την κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωµατικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ».

«Θα σε ξεβρακώσω στο κανάλι»

«Σήµερα, 9 Απριλίου, γύρω στις 15:00, ενώ βρισκόµουν στο γραφείο µου στο Μαρούσι και είχα επιστρέψει από τον εµβολιασµό µου κατά της COVID-19, ενώ µιλούσα στο τηλέφωνο µε την ξαδέρφη µου που ήθελε να µάθει για την κατάσταση της υγείας µου, όρµησε στο γραφείο µου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος κρατώντας το εξώδικο το οποίο του επιδόθηκε µετά τη µήνυση που είχε προηγηθεί και µου είπε επί λέξει “Αυτό καρ…α έπρεπε να το στείλεις στο κανάλι και όχι στο σπίτι µου, µέχρι τη ∆ευτέρα θα σε καθαρίσω''.

Στη συνέχεια έφυγε, κλειδώθηκα στο γραφείο και άρχισα να καλώ επανειληµµένα την Άµεση ∆ράση µε κλήσεις που µπορούν να ελεγχθούν. Η πράξη του αυτή µου προκάλεσε έντονο τρόµο και ανησυχία καθώς υπάρχουν κατά συρροή απειλές εκ µέρους του για τη σωµατική µου ακεραιότητα και συκοφαντικές αναρτήσεις από µέρους του, όπως και συνεχιζόµενα µηνύµατα, τηλεφωνήµατα και πληροφορίες εντελώς ψευδείς και ανυπόστατες, τις οποίες χρησιµοποιεί σε όλον τον κοινωνικό µου περίγυρο λέγοντας ότι είµαι ψυχικά διαταραγµένη» επισηµαίνει στη µήνυσή της.

Μάλιστα, η δηµοσιογράφος παρέδωσε στις Αρχές αντίγραφα δηµοσιεύσεων του Βασίλη Μιχαλόπουλου στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρονται στην ίδια, ενώ στα συνηµµένα συµπεριέλαβε συνοµιλίες τους, στις οποίες ο πρώην σύντροφός της εµφανίζεται να την απειλεί ότι θα βγάλει γυµνές φωτογραφίες τους στη φόρα.

Όπως ισχυρίζεται η Παλαιτσάκη, τον τελευταίο καιρό η ένταση των επιθέσεων και των χαρακτηρισµών προς την ίδια από τον πρώην σύντροφό της κλιµακωνόταν. «Θα σε ξεβρακώσω στο κανάλι», «τόλµα να ανέβεις στο γραφείο και θα δεις τι θα πάθεις», «θα σε κλειδώσω κάτω στο υπόγειο µε τα σκυλιά για να µη βγεις να κάνεις δελτίο το ΣΚ» ήταν µερικές από τις φράσεις που επικαλέστηκε.

Επίσης, ο πρώην σύντροφός της φέρεται να της… πέταξε γερή «σπόντα», ορµώµενος από ένα δηµοσίευµα κατά του ∆ηµήτρη Κουφοντίνα που είχε γράψει η δηµοσιογράφος στα «Αποκαλυπτικά», λέγοντάς της «σε λίγο θα σε βρουν -επειδή είσαι µια εκδότρια του κωλ…- µε µια σφαίρα στο κεφάλι και άντε να αποδείξεις ότι δεν είναι από την παρέα του Κουφοντίνα».

Το Σάββατο 10 Απριλίου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος συνελήφθη και στο πλαίσιο της εξέτασής του από τους αστυνοµικούς του Τµήµατος Παπάγου – Χολαργού επισήµανε πως ό,τι έχει να πει θα το πει στον Εισαγγελέα. Κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος και περιµένει να οριστεί δικάσιµος προκειµένου να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα επίδικα γεγονότα.

Σε επικοινωνία του µε την «Μ» υποστηρίζει ότι ουδέποτε εξύβρισε και άσκησε βία στην πρώην σύντροφό του, καθώς και ότι η δηµοσιογράφος τον εκδικείται επειδή ο ίδιος, µε δική του πρωτοβουλία, έδωσε πρόσφατα τέλος στη σχέση τους. Μάλιστα, µε τη σειρά του υπέβαλε µήνυση στην Παλαιτσάκη για συκοφαντική δυσφήµιση και φέρεται να επιβεβαιώνει ότι επισκέφθηκε το γραφείο της, κρατώντας στα χέρια του το εξώδικο, ζητώντας από εκείνη εξηγήσεις για το γεγονός ότι η δεύτερη εις βάρος του µήνυση επιδόθηκε στη διεύθυνση της µητέρας του, η οποία αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα υγείας. «Ζω πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ποτέ δεν συνέβησαν αυτά τα οποία λέει. ∆εν µπόρεσε να δεχτεί ότι τη χώρισα. Έχω αποδείξεις για όλα όσα λέω! ∆εν σεβάστηκε καν το γεγονός ότι πριν από 45 ηµέρες πέθανε ο αδελφός µου και ότι η µητέρα µου είναι σε µεγάλη ηλικία. Το µόνο που της ζήτησα να µου εξηγήσει είναι γιατί δεν επέδωσε τα δικόγραφα στο κανάλι όπου εργαζόµασταν και επέλεξε το σπίτι της µητέρας µου. Μάλιστα την Παρασκευή ‘‘µίσθωσε’’ Ροµά και µετέφεραν τα πράγµατά µου επάνω σε καρότσες»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share