Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Η "κρυφή" σχέση της πεθεράς του με κορυφαίο τραγουδιστή!

Δεν το γνώριζε κανείς!

20 Απριλίου 2021 09:54
Νίκος Χατζηνικολάου: Η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσείς ξέρατε για τη σχέση της πεθεράς του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστο τραγουδιστή; Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε!

Συγκεκριμένα, σε παλαιότερη έξοδο του Νίκου Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη στα μπουζούκια έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη! Ειδικότερα, το αγαπημένο ζευγάρι, είχε αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και με φίλους τους είχαν διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο Baraonda όπου εμφανιζόταν τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

πεθερά Νίκου Χατζηνικολάου

Ο τραγουδιστής είχε πλησιάσει το τραπέζι τους και είχε κάνει χειροφίλημα στη σύζυγο του δημοσιογράφου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε ζευγάρι με τη μητέρα της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ, όποτε οι δυο τους γνωρίζονταν. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ανακοίνωση που έγινε για τον δημοσιογράφο.

Νίκος Χατζηνικολάου - Ο άγνωστος καβγάς με τη σύζυγό του

Ένας άγνωστος καβγάς υπήρξε ανάμεσα στο Νίκο Χατζηνικολάου και τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε τονίσει ότι έβγαζε καντήλες όταν την έβλεπε, ενώ ήθελε να της πετάξει και τον καφέ.

Έτσι εξελίχθηκε η σχέση με την Κρίστη Τσολακάκη μέχρι την πρόταση γάμου

Καταρχήν όπως περιγράφει ο αγαπημένος δημοσιογράφος, άκουγε το όνομα της νυν συντρόφου και συζύγου του και έβγαζε καντήλες. "Ήθελα να της πετάξω τον καφέ πάνω της", είπε εξηγώντας στα επόμενα δευτερόλεπτα, την οργή του προς το πρόσωπο της: "Η Κρίστη, έκανε δημόσιες σχέσεις στην Άννα Βίσση. Της ζητούσα λοιπόν συνέντευξη και μου αρνιόταν. Άκουγα το όνομα της και έβγαζα καντήλες. Την τρίτη φορά την κάλεσα στο γραφείο μου να συναντηθούμε για να λύσουμε το… πρόβλημα".

Χατζηνικολάου - Τσολακάκη γνωριμία

"Εγώ όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη, τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούτζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουτζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω", είπε χαρακτηριστικά παλαιότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η γνωριμία τους έγινε το 2002. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήρθε σε επικοινωνία με την τότε μάνατζερ της Άννας Βίσση, Κρίστη Τσολακάκη, για μια συνέντευξη στο κανάλι του Mega, όπου εργαζόταν τότε ως δημοσιογράφος.

Πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ο οποίος επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου της Ν. Σμύρνης. Επίσης, ανήκε στην κατηγορία των προέδρων-ηγετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, κρατώντας τα ηνία του Πανιωνίου ως πρόεδρος την περίοδο 1974-1979. Ο ίδιος, έχει φύγει από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share