Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαρακτική αποκάλυψη από τη Ζωή Λάσκαρη, λίγο πριν πεθάνει: "Ξεριζώσαν την καρδιά με το..."

Για πρώτη φορά στο φως!

20 Απριλίου 2021 09:13
Σπαρακτική αποκάλυψη από τη Ζωή Λάσκαρη, λίγο πριν πεθάνει:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν το θάνατό της είχε σπαράξει καρδιές. “Νόμιζα ότι ξεριζώνουν την ψυχή μου”, είχε εξομολογηθεί.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε πολλές “περιπέτειες” όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας “Στεφανία”, τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

Ζωή Λάσκαρη

"Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία" είχε εξομολογηθεί η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το “τυπικό ωράριο” στα γυρίσματα. "Εκεί νόμιζα ότι ξεριζώναν την ψυχή μου. Ξεριζώσαν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος", είχε πει. Παράλληλα, δείτε εδώ τον άγνωστο "γιο" της Λάσκαρη.

Ζωή Λάσκαρη: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου της

Σε παθολογικά αίτια φαίνεται να οφείλεται, ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη μέσα στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Οι πληροφορίες που είχαν βγει, έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ενώ όπως ήδη ξέρουμε, η αγαπημένη Ζωή είχε φύγει στον ύπνο της. Έπασχε, δε, από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και ήταν μανιώδης καπνίστρια.

Οι λεπτομέρειες για εκείνη την ημέρα

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Μαρκοπούλου είχε ενημερωθεί στις 14.30 για το θάνατο της γνωστής ηθοποιού, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της από την οικιακή βοηθό της και την κόρη της.

Ζωή Λάσκαρη αιτία θανάτου

Η Ζωή Λάσκαρη ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο τέρμα της οδού Απόλλωνος στο Πόρτο Ράφτη σε συγκρότημα κατοικιών με την ονομασία “Απολλώνιο”. Πληροφορίες ανέφεραν τότε, ότι από την πρώτη εικόνα των Αρχών ο θάνατος προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share