Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: «Η Σπυροπούλου ξεκίνησε με μια μύτη μέχρι την Ακρόπολη»

«Δεν θα βγει σε καλό, σε όποιον πήγε στο Survivor»

19 Απριλίου 2021 14:33
Τάσος Δούσης: «Η Σπυροπούλου ξεκίνησε με μια μύτη μέχρι την Ακρόπολη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Δούσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στον Δημήτρη Παπανώτα και μεταξύ άλλων σχολίασε και τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Τάσος Δούσης: Όσα είπε για Σπυροπούλου και Ντάνο

Ο εκδότης και παρουσιαστής σε μια σπάνια συνέντευξη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Survivor και τόνισε ότι ο κόσμος δεν θυμάται πολλούς από τα προηγούμενα παιχνίδια. Όσον φορά τον Ντάνο είπε χαρακτηριστικά:

«Εάν σε ρωτήσω να μου πεις πέντε ονόματα παιδιών από το Survivor τα τελευταία χρόνια που έχουν κάνει επιτυχία έχεις να μου πεις; Για να φτάσεις τον Ντάνο στην αρχή έπρεπε να περάσεις από γραφείο δημοσίων σχέσεων και τώρα παίρνει τηλέφωνο ο ίδιος και λέει "Ρε παιδιά να κάνουμε κάτι;". Επειδή έκανες ένα σήριαλ και βγήκες από ένα ριάλιτι δεν σημαίνει ότι είσαι και θεός της Ελλάδας. Βραχυπρόθεσμα δεν θα βγει σε καλό, σε όποιον πήγε στο Survivor έστω κι αν πάρουν πέντε φράγκα. Είναι μια αρένα που ο ένας τρώει τον άλλον» και συνέχισε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

«Αντιμετωπίζω τα πράγματα πολύ πιο νορμάλ από αυτούς που είναι οι δευτεροκλασάτοι ας πούμε. Εκεί δηλαδή το τουπέ και το καλάμι φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη. Τρανό παράδειγμα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ξεκίνησε με μια μύτη από εδώ μέχρι ξέρω γω την Ακρόπολη αλλά σιγά σιγά κατάλαβε ότι αυτό δεν βοηθάει και έριξε τους τόνους η κοπέλα». Παράλληλα, διαβάστε και την σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε για την παραλίγο εκτέλεσή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share