Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

«Οι γονείς μου έκαναν το εμβόλιο και...»- Συγκλονίζει η Τατιάνα Στεφανίδου

Η ανάρτηση που προκαλεί συγκίνηση

19 Απριλίου 2021 14:05
«Οι γονείς μου έκαναν το εμβόλιο και...»- Συγκλονίζει η Τατιάνα Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η Τατιάνα Στεφανίδου με την ανάρτησή της στο instagram, σχετικά με τους γονείς της.

Η παρουσιάστρια είχε να δει τους γονείς της έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού δεν ήθελε να έρθει σε επαφή μας μαζί τους, καθώς βρίσκονται σε ευπαθή ομάδα.

Οι γονείς της έκαναν το εμβόλιο και η Τατιάνα Στεφανίδου τους επισκέφθηκε στο σπίτι τους και όταν τους είδε έπεσε στην αγκαλιά τους σαν μικρό παιδί.

Τατιάνα Στεφανίδου: Συγκινεί με την ανάρτησή της

Η παρουσιάστρια του Alpha έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και πριν τον κορωνοϊό τους επισκεπτόταν πολύ συχνά. Το γεγονός ότι έναν χρόνο δεν μπορούσε να τους δει και να τους αγκαλιάσει της είχε κοστίσει.

Η επίσκεψή της Τατιάνας γέμισε χαρά τους γονείς της, οι οποίοι την έσφιξαν στην αγκαλιά τους. Στην σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο instagram έγραψε:

«Αγκαλιά μετά από ένα ολόκληρο χρόνο! Οι γονείς μου έκαναν το εμβόλιο και συναντηθήκαμε επιτέλους ξανά! Όλοι μαζί ενωμένοι θα την νικήσουμε την καταραμένη πανδημία. Κουράγιο σε όλους αυτούς που έχασαν δικούς τους ανθρώπους από τον κορωνοϊό»


Ο τελευταίος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία ολοκλήρωσε την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και ενώ όλα έδειχναν πώς φέτος δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση, η ξαφνική αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού έφερε την επιστροφή της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share