Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Τάσο Δούση: "Παραλίγο να με εκτελέσουν! Σκέφτεσαι το παιδί σου, λες πάει δεν θα το ξανά δω"

"Εμένα όλη η ανάπτυξή μου έγινε πάνω στην κρίση του 2008 με 2012, δηλαδή όταν όλοι οι άλλοι κλείνανε εγώ άνοιγα"

19 Απριλίου 2021 13:33
Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Τάσο Δούση:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τάσος Δούσης: Ο εκδότης - δημοσιογράφος - παρουσιαστής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και για πρώτη φορά ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. Η συγκεκριμένη συνέντευξή του προβλήθηκε στο κανάλι το πρωί της Δευτέρας, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε σε νούμερα η εκπομπή Εικόνες της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα αρκετά σοκαριστικό συμβάν που είχε βιώσει, και παραλίγο να του κοστίσει την ζωή του, όταν ξεκίνησε τα βήματά του στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Η συνέντευξη του Τάσου Δούση

"Όταν εγώ ήρθα στο δελτίο ειδήσεων του new channel ήταν μια περίοδος που εγώ δεν είχα να βάλω στο μηχανάκια μου βενζίνη οπότε είχα μια επιλογή ή να βάλω βενζίνη ή να πάρω μια μερίδα πατάτες γιατί να σου θυμίσω τότε που δουλεύαμε στο new channel εμείς δεν πληρωνόμασταν.

Έχω γυρίσει πάνω από 90 χώρες στην ζωή μου, οι Εικόνες είναι για μένα ένα κομμάτι της ψυχής μου, ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Το κανάλι το δικό σου παίζανε επανάληψη μέχρι που ξεκίνησα εγώ τον νέο κύκλο στο Open. Για 15 ολόκληρα χρόνια το κανάλι έπαιζε επαναλήψεις με απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Σε οποιοδήποτε μέρος κι αν πάω θα διαλέξω να πάω σε ένα σημείο, όχι επικίνδυνο, αλλά εκεί που δεν θα πάει ας πούμε ο μέσος τουρίστας κι αν δεν φοβάσαι σημαίνει ότι είσαι ψυχασθενής. Αν δω ότι υπάρχει κίνδυνος, τρέχω.

Έχω μια ιστορία στο πολεμικό ρεπορτάζ, κι εκεί σταμάτησα να κάνω και ρεπορτάζ. Όταν μας έστησαν στο Αφγανιστάν με τον Νικόλα Βαφιάδη να μας εκτελέσουν. Αισθάνθηκα ανήμπορος. Σκέφτεσαι το παιδί σου, σκέφτεσαι την οικογένειά σου, λες τώρα δεν θα τους ξανά δω ποτέ ας πούμε, κάνεις τον σταυρό σου και λες "πέθανα". Μας έσωσε ο άνθρωπος που ήταν οδηγός μας, λέγοντας πως είμαστε μουσουλμάνοι Έλληνες. Ψέματα είπε ο άνθρωπος για να μας σώσει. Εκεί είπα τέλος, θα σταματήσω αυτή την δουλειά και θα κάνω μια πρόταση να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή και οι διευθυντές έπεσαν κάτω από τα γέλια.

Η πρώτη εκπομπή προβλήθηκε Κυριακή 11 ηώρα κι έκανε 14% τηλεθέαση τότε που το κανάλι ήταν τέταρτο κι έτσι πήρα την εκπομπή.

Εμείς έχουμε μια εταιρεία, όπου έχουμε site, 10-12 τίτλους εβδομαδιαίους και ετήσιους. Εμένα όλη η ανάπτυξή μου έγινε πάνω στην κρίση του 2008 με 2012, δηλαδή όταν όλοι οι άλλοι κλείνανε εγώ άνοιγα. Πάντα ήμασταν κατακριτέοι γιατί δεν πληρώνομαι ακριβούς μισθούς ή δεν είχαμε σπίτια στην Μύκονο.

Οι εκδότες που απέτυχαν, απέτυχαν για δυο λόγους: Όταν είχαν αποτυχίες με τα περιοδικά τους και έμπαιναν μέσα, δεν τα κλείνανε, και το δεύτερο κομμάτι που έκαναν λάθος ήταν ότι δεν επένδυαν στις εταιρείες τους, επένδυαν στην καλή ζωή, στα πάρτι και στη Μύκονο. Έτσι δεν κάνει μπίζνες."

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share