Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Αμαξάρα: Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου

Είστε έτοιμοι;

19 Απριλίου 2021 11:48
Αμαξάρα: Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσείς έχετε δει το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου; Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα, μόλις δείτε φωτογραφία που "εντόπισε" το Athensmagazine.gr.

Συγκεκριμένα, άφωνοι μείναμε, όταν είδαμε το αμάξι που οδηγεί ο πετυχημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Ant1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς, απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο για την οικογένειά του και τον ίδιο.

Πριν καιρό, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90 μαύρο, το οποίο είναι πανάκριβο. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το θέλατε κι εσείς. Παράλληλα, δείτε εδώ και το σπίτι του δημοσιογράφου.

Δείτε το και μόνοι σας παρακάτω:

αμάξι Νίκου Χατζηνικολάου

Νίκος Χατζηνικολάου - Λίγα λόγια για τον παρουσιαστή

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του 1980, στην εφημερίδα Μεσημβρινή ως φοιτητής. Ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και σε νεαρή ηλικία κέρδισε το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση, για την επιτυχία της συνέντευξης του Ευάγγελου Αβέρωφ. Στα ηλεκτρονικά μέσα ξεκίνησε κάνοντας εκπομπή στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Από το 1989 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Για 12 χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή Ενώπιος ενωπίω και παράλληλα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2003, όπου και παραιτήθηκε μετά από διαφωνία.

Νίκος Χατζηνικολάου

Εκτός από τη Μεσημβρινή έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες Ακρόπολη της Κυριακής, Έθνος και με τα περιοδικά ΕΝΑ και Status. Το 2006 ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha TV, όπως και του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 98.9 πριν ενταχθούν στη DEMCO και τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του 2007 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha TV μαζί με την δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα. Επίσης είχε αναλάβει δύο ακόμη ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού, τις Αντιγνωμίες και τα Πρόσωπα. Οι Αντιγνωμίες περιείχαν αναλύσεις επίκαιρων ειδήσεων, κυρίως πολιτικών ενώ τα «Πρόσωπα» ασχολούνταν με συνεντεύξεις διάσημων και αρκετά καταξιωμένων προσώπων.

Τον Μάρτιο του 2007 υπέγραψε ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter Channel, για την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων και παράλληλα την ενημερωτική εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» μέχρι τα τέλη του 2011 όπου ο σταθμός ανέστειλε τη λειτουργία του οριστικά.

Το 2007 ίδρυσε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Real FM 97.8 στην Αθήνα (πρώην Βερόνικα) που έχει την έδρα του στο Μαρούσι, Real FM 107.1 στη Θεσσαλονίκη (πρώην Safari FM) και την Κυριακάτικη εβδομαδιαία εφημερίδα Real News.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου 2013 ήταν κεντρικός σχολιαστής στο δελτίο Ειδήσεων του Star Channel με τη Μάρα Ζαχαρέα. Παρέμεινε στο κανάλι μέχρι το 2016. Από τις 30 Ιανουαρίου 2017 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπως ανακοίνωσε ο σταθμός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share