Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Kινδύνεψα να πεθάνω...": Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Τραγική αποκάλυψη!

19 Απριλίου 2021 11:33
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια συνέντευξη του Σπύρου Παπαδόπουλου ανακάλυψε το Athensmagazine.gr με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ να μιλάει για όλους και για όλα!

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, ο οποίος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι, είχε αναφερθεί σε ένα άγνωστο περιστατικό -που είχε συμβεί στο Περιστέρι- όταν είχε πάει σε ένα ταβερνάκι και ο ιδιοκτήτης, του αποκάλυψε πως το άνοιξε για τον ίδιο όταν εκείνος έφτασε μια ανάσα από το... θάνατο!

Σπύρος Παπαδόπουλος - Όσα είχε αποκαλύψει

"Με πήγανε σε ένα ταβερνάκι κάτι φίλοι, σε ένα μικρό κουτούκι, ζήτημα να χωρούσε 50 ανθρώπους, με ζωντανή μουσική ρεμπέτικα, κάτι πιτσιρικάδες καταπληκτικοί, κάπου στο Περιστέρι.

Έρχεται λοιπόν ο τύπος που το έχει και μου λέει: 'ξέρεις το μαγαζί αυτό είναι δικό σου'. Του λέω: 'τί εννοείς;' Μου λέει: "κοίταξε, εγώ είχα μια μεγάλη επιχείρηση με τζάμια, καθρέφτες κλπ. Έπαθα μια ζημιά στην υγεία μου, κινδύνεψα να πεθάνω, ήμουν στην Εντατική καιρό, όταν με έβγαλαν από την Εντατική, επειδή δούλευα πολύ δεν την ήξερα την εκπομπή, άσε που δε βλέπω καθόλου τηλεόραση, στο δωμάτιο λοιπόν έπαιζε το "στην υγειά μας", όπα λέω τι είναι αυτό;

Σπύρος Παπαδόπουλος

Αρχίζω λοιπόν και βλέπω στο ίντερνετ όλη μέρα εκπομπές σου και είπα αν ζήσω, γιατί τα πράγματα ήταν ζόρικα, θέλω να ζήσω αυτό που ζει ο Σπύρος! Να φτιάξω δηλαδή ένα κουτουκάκι, να μαζεύονται φίλοι και γείτονες, να είναι για την πάρτη μας, να περνάμε καλά! Και το ‘φτιαξα μου λέει να, αυτό που βλέπεις, είναι".

Και πραγματικά ήταν εκεί άνθρωποι της γειτονιάς, όλοι μια παρέα, όπως παλιά και περνούσαμε καλά. Και δες, τυχαία εγώ πήγα σε αυτό το μαγαζί κι έμαθα αυτή την ιστορία! Είχε τα γενέθλια ένας φίλος που το ήξερε, είναι καλή καβαντζούλα, κουτουκάκι στο πουθενά, μας πήγε λοιπόν εκεί.

Αυτή την ατμόσφαιρά είχα να τη ζήσω πολλές δεκαετίες! Αλλά υπήρχε, γιατί ο άνθρωπος αυτός δεν το ‘κανε για να βγάλει λεφτά, το ‘κανε για να περνάει καλά αυτός και οι φίλοι του! Και απ’ ότι έμαθα γίνεται προσκύνημα κάθε βράδυ! Θα κλείσουμε με μια αφιέρωση, αλά παλαιά, ε;"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share