Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βόμβα από την Φαίη Ξυλά: «Πάντα μιλούσα ανοιχτά για την εμπειρία μου με τον Γιώργο Κιμούλη για να προειδοποιήσω»

Κόλαφος η γνωστή ηθοποιός για τον Γιώργο Κιμούλη

18 Απριλίου 2021 14:36
Βόμβα από την Φαίη Ξυλά: «Πάντα μιλούσα ανοιχτά για την εμπειρία μου με τον Γιώργο Κιμούλη για να προειδοποιήσω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την άσχημη εμπειρία που έζησε στο παρελθόν η Φαίη Ξυλά με τη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη, μίλησε η ηθοποιός. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala τόνισε πως είχαν φτάσει σε σημείο να μη μιλάνε καθόλου, παρά μόνο πάνω στη σκηνή που συμπρωταγωνιστούσαν. Σε αντίθεση με την Βάνα Μπάρμπα, η οποία ανέφερε πως ο Κιμούλης είναι πρότυπο για όλους!

Όσα εξομολογήθηκε η Φαίη Ξυλά για τον Γιώργο Κιμούλη

Για την άσχημη συνεργασία της με τον γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη:

Δεν ήταν μια περίπτωση που με επηρέασε σε βαθμό τραύματος, όμως δεν μιλάμε για απλές διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν σε φυσιολογικά πλαίσια μέσα σε μια συνεργασία, αλλά για πόλεμο! Στον οποίο αμύνθηκα σθεναρά, έθεσα τα όρια μου, αντέδρασα αμέσως και ανοιχτά με όποιο κόστος, ψυχικό, καλλιτεχνικό αλλά και οικονομικό. Φυσικά, αυτό είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο και επώδυνο για τον ηθοποιό και δεν είναι οι άνθρωποι πάντα σε θέση να αντιδράσουν.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τον χαρακτήρα, αλλά και με τη συνθήκη, τη φάση στην οποία βρίσκεσαι. Φανταστείτε ένα νέο παιδί που μπορεί να είναι και ψαρωμένο. Τι τραύμα θα κουβαλάει αν δεχτεί τέτοιες συμπεριφορές! Πάντα μιλούσα ανοιχτά στον χώρο μου γι’ αυτή την εμπειρία, ώστε να προειδοποιήσω τους συναδέλφους μου, αλλά τότε δεν υπήρχε Πειθαρχικό στο ΣΕΗ για να απευθυνθείς. Και θέλω να δηλώσω τη συμπαράσταση μου στις γυναίκες που δέχτηκαν ακόμα χειρότερες συμπεριφορές.

Φαίη Ξυλά για Κιμούλη

«Ίσως η χειρότερη και πιο ψυχοφθόρα συνεργασία μου»

Η ηθοποιός μίλησε και για την Κατερίνα Γερονικολού:

«Ήταν από τις δύσκολες και ίσως η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τα όριά μου, με αποτέλεσμα βέβαια να έχουμε μια συνεργασία όπου δεν υπήρχε καμία επαφή, δεν μιλούσαμε μεταξύ μας. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία πολύ δύσκολα και φυσικά ψυχοφθόρα γιατί δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες».

«Από εκεί και πέρα θεωρώ απαράδεκτο οποιοσδήποτε κι εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή ως θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική βία ή λεκτική ή όλα αυτά που περιγράφει, πραγματικά είναι καταδικαστέο», πρόσθεσε επίσης η Φαίη Ξυλά.

Φαίη Ξυλά κατά Κιμούλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share