Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιάζει η Λίτσα Πατέρα: «Έχω ντραπεί, έχω κλάψει... Φοβάμαι...» (Video)

Σοκάρει η εξομολόγηση από την αστρολόγο

18 Απριλίου 2021 14:17
Ανατριχιάζει η Λίτσα Πατέρα: «Έχω ντραπεί, έχω κλάψει... Φοβάμαι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα βρίσκεται πολλά χρόνια μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους. Παράλληλα, δείτε τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18 Απριλίου.

Η γνωστή αστρολόγος γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για μία συνεργασία που είχε στο παρελθόν και την είχε ενοχλήσει.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα

«Είχαν υπάρξει στιγμές που μια συμπεριφορά -όχι σε μένα- σε κάποιον άλλον με ενοχλούσε πάρα πολύ. Εκεί βρέθηκα σε δίλημμα για το τι πρέπει να κάνω.

Να δημιουργήσω κάτι που θα μπορούσε να χαλάσει όλη την εκπομπή και να φέρει διχόνοια και στους άλλους ή να είναι ένα περαστικό που ο καθένας έχει τα δικά του και το έκανε. Τύχαινα σε κάποια γεγονότα που εμένα με ενοχλούσαν πάρα πολύ, αλλά προτίμησα να λειτουργήσω κατευναστικά και όχι επιθετικά», είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πολλοί έχουν αμφισβητήσει αυτό που κάνει: «Έχω νιώσει τόσο bullying με αυτό που κάνω. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό που κάνω. Όταν λένε “αστρολογία, μαντεία”, αυτό ήταν μια γροθιά στο στομάχι μου. Δεν μπορούσα καν να απαντήσω και να απολογηθώ. Υπέφερα. Έχω κλάψει, έχω ξενυχτήσει, έχω ντραπεί για κάτι που πιστεύω πολύ».

Λίτσα Πατέρα

Κλείνοντας μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη και όταν εκείνη έκανε το πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. «Με ρωτούσαν πώς είναι αστρολογικά και τους έλεγα ότι, όταν αρχίσει να μιλάει, δε θα σταματάει. Είναι καταπληκτική και την έβλεπαν έτσι πανέμορφη να κάθεται στον καναπέ και μου έλεγαν: "‘Αυτή είναι που θα μιλάει;". Και εκείνη με έχει επιβεβαιώσει πανηγυρικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share