Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Μία φορά έκανα σ@ξ με..." - Σοκαρισμένη η Αθηνά Ωνάση

Αποκαλύψεις "φωτιά" για τον πρώην της!

17 Απριλίου 2021 14:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες ήταν οι αποκαλύψεις για τον πρώην της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Άφωνος είχε μείνει όταν τον είχε καταγγείλει το... call girl.

Η ίδια είχε κάνει "πικάντικες" αποκαλύψεις για τον Αλβάρο, όπου διατηρούσαν σχέση για 8 χρόνια, ενώ ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Ωνάση! Οι αποκαλύψεις του πρώην call girl βοήθησαν την Ωνάση να μην πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια στον Αλβάρο, που ζητούσε στο δικαστήριο.

Αθηνά Ωνάση: Όσα είχε πει το call girl για τον πρώην της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Νίκι Τ., της οποίας το επίθετο δεν έχει δημοσιευθεί, γνώρισε τον Αλβάρο τον Ιανουάριο του 2006, όταν εκείνη εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Ο Βραζιλιάνος ιππέας της συστήθηκε με το όνομα "Ρομέ", αφού δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του.

Ωνάση - Αλβάρο χωρισμός

"Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα ακουστά την οικογένεια Ωνάση, αλλά τίποτα για τον Ντόντα", έχει πει. Η ίδια ανέφερε, μάλιστα, ότι χρειάστηκε 5 χρόνια προκειμένου να αντιληφθεί με ποιον στ' αλήθεια μοιραζόταν το κρεβάτι και τη ζωή της.

"Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς αναγνώρισα τον Ντόντα. Μετά από αυτό τον ενημέρωσα ότι ήξερα πλέον ποιος είναι, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ανάμεσα μας. Τότε ξεκινήσαμε και τα κοινά ταξίδια. Τον ακολούθησα στο Ρίο για να παρευρεθώ στο "Athina Onassis The Red File". Σιγά-σιγά εκείνος άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, για παράδειγμα, τους λόγους που η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ".

Μιλώντας στον Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος είχε κάνει μια αποκάλυψη για τη συμπεριφορά της Ωνάση, η συνοδός πολυτελείας αποκάλυψε τα πάντα! Από τις ακριβείς ημερομηνίες των ταξιδιών που πραγματοποιούσαν, τα ονόματα των ξενοδοχείων όπου διέμεναν, μέχρι και την ταυτότητα των φίλων του με τους οποίους συνευρισκόταν τακτικά.

Επιπλέον, αποκάλυψε τη διαστροφή του Ντόντα να τη βάζει να κάνει σ@ξ με τους φίλους και συναθλητές του. Είχε πει χαρακτηριστικά: "Ήταν επιθυμία του Αλβάρο να κάνω σ3ξ με φίλους του. Μία φορά έκανα σ3ξ με έναν από αυτούς μέσα στο αυτοκίνητο του και ένας άλλος μας παρακολουθούσε. Πολλές φορές πήγαινα στη Βραζιλία απλώς για να κάνω σ3ξ".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share