Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αθηνά Χρυσαντίδου: Σε άσχημη κατάσταση με κορωνοϊό

Όσα εξομολογήθηκε η πρώην παίκτρια του «Power of Love»

17 Απριλίου 2021 10:37
Αθηνά Χρυσαντίδου: Σε άσχημη κατάσταση με κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φανερά καταβεβλημένη είναι τις τελευταίες ημέρες η Αθηνά Χρυσαντίδου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «Power of Love», έχοντας κολλήσει κορωνοϊό.

Η ίδια αποκάλυψε πως βγήκε θετική στον covid-19, αλλά για κακή της τύχη δεν είναι ασυμπτωματική και ταλαιπωρείται πολύ. Όπως είπε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, έχει να κοιμηθεί δύο ημέρες από τους φρικτούς πόνους στα κόκκαλά της και τις κρυάδες που την ταλαιπωρούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ίδια έχει συνέχεια πυρετό, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει χάσει τη γεύση και την όσφρησή της.

«Προσέχετε ποιους χαιρετάτε και με ποιους έρχεστε σε επαφή. Να προσέχετε τους εαυτούς σας», είπε κλείνοντας, ενημερώνοντας πως η κατάστασή της δεν της επιτρέπει να ασχολείται με τα social media.

Παράλληλα, αγνώριστη εμφανίζεται στις νέες της φωτογραφίες η Αθηνά Χρυσαντίδου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Power of Love».

Χαμός με το «καυτό» τσιφτετέλι της Αθηνάς του Ροwer of Lονe (Video)

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, είχε τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις εμφανίσεις της στο Power Of Love. Στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μάλιστα, είχε ανεβάσει ένα βίντεο καθώς χορεύει ένα υπέροχο τσιφτετέλι σε κλαμπ στον Λίβανο τον οποίο είχε επισκεφθεί.

Δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με μία φίλη της και σε αυτά τα στιγμιότυπα φαίνεται να έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, ειδικά του ανδρικού πληθυσμού που έχει μείνει με το… στόμα ανοιχτό. Επίσης, δείτε το μαγικό διπλό τσιφτετέλι που έδειξε γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο «καυτή» παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share