Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Θύμα ξυλοδαρμού ο Γιώργος Τράγκας - Η ιστορία που λίγοι θυμούνται

Η παράνομη σχέση και το σκάνδαλο που τον έμπλεξαν άσχημα!

17 Απριλίου 2021 09:34
Θύμα ξυλοδαρμού ο Γιώργος Τράγκας - Η ιστορία που λίγοι θυμούνται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Τράγκας σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες δημοσιογράφους, ωστόσο οι νεότεροι δε γνωρίζουν το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό το οποίο τον έκανε γνωστό.

Ο Γιώργος Τράγκας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από ένα περιστατικό που συνέβη το 1988, όταν ήταν ανταποκριτής του "Ελεύθερου Τύπου" στο Χέρφιλντ του Λονδίνου, όπου τότε νοσηλευόταν ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου.

Γιώργος Τράγκας άγνωστος ξυλοδαρμός

Ο δημοσιογράφος στις ανταποκρίσεις του παρουσίαζε την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού ως πολύ χειρότερη σε σχέση με τα επίσημα ιατρικά ανακοινωθέντα του νοσοκομείου και τους ανταποκριτές των υπόλοιπων εφημερίδων. Και σα να μην έφτανε αυτό σχολίαζε την ερωτική σχέση του πρωθυπουργού με τη νεαρή αεροσυνοδό, Δήμητρα Λιάνη.

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί αρκετά το περιβάλλον του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα ο ιδιαίτερος γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου, Μιχάλης Ζιάγκας, αρχικά ξυλοκόπησε με γροθιές τον Τράγκα μέσα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια τον κυνήγησε στους κήπους του νοσοκομείου χτυπώντας τον άσχημα με κλωτσιές και χαστούκια. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια συγκλονιστική ιστορία που αποκάλυψε ο Τράγκας, με αφορμή τη δολοφονία Καραϊβάζ.

Γιώργος Τράγκας - "Θέλω να νιώσω κοντά στο Θεό"

Ο Γιώργος Τράγκας θέλει να είναι κοντά στο Θεό με το δικό του τρόπο, καθώς όπως δήλωσε, έχει κάνει αίτηση να ταξιδέψει με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, πριν καιρό, αποκάλυψε πως θέλει να υιοθετήσει δύο παιδάκια από τη Συρία, και παράλληλα δήλωσε ότι έχει κάνει αίτηση να ταξιδέψει με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο. "Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ ψηλά, από πολύ μακριά τη γη, να νιώσω κοντά στο Θεό" τόνισε ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα". Παράλληλα, διαβάστε εδώ ένα ξέσπασμα του Τράγκα.

Γιώργος Τράγκας

"Ήμουν γυναικάς. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα"

"Γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, εκεί βρισκόταν το γυναικολογικό γραφείο του πατέρα μου. Με κέρδισε στα δικαστήρια ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν γυναικάς και δάσκαλος. Έχω περάσει από 17 ραδιόφωνα, έχω 54 χρόνια καριέρας κι έχω από τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά συμβόλαια στην Ευρώπη. Ήμουν γυναικάς. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα, την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές. Η γυναίκα μου ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα που ήμουν διευθυντής" είπε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Τράγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share