Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Eξομολόγηση Κατερίνας Καινούργιου: «Θέλω να γίνω μανούλα! Δεν με ενδιαφέρει να...»

«Θα σας πω κάτι...»

17 Απριλίου 2021 09:01
Eξομολόγηση Κατερίνας Καινούργιου: «Θέλω να γίνω μανούλα! Δεν με ενδιαφέρει να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου χθες το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Ενώ, έξαλλη έγινε η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μανούλα ενώ τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει να ντυθεί νύφη. «Θα σας πω κάτι και μου το έχει πει και η Βίκυ Παγιατάκη. Εγώ παιδί θα κάνω σίγουρα, γάμο πιο μετά ίσως. Και η Μάρα τα ίδια μου έχει πει. Προτιμώ να κάνω ένα παιδί, δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Μπορεί να κάνω κάτι κλειστό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο συνεργάτης της εκπομπής Ευτυχείτε, Γρηγόρης Γκουντάρας τότε την παρότρυνε να κοιτάξει μπροστά ενώ από τη μεριά του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος της είπε πως όταν γίνει μανούλα έχει να της δώσει καρότσι για το παιδί.

 Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή αυτό που της είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος διηγήθηκε μια ιστορία που συνέβη όταν βρέθηκε εκείνη, με τον σύντροφο της Φίλιππο και ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο φίλος του Φίλιππου ακούγοντας από την Κατερίνα Καινούργιου πως αν αποκτήσει παιδί θα είναι πολλοί οι χορηγοί που θα της χαρίσουν πράγματα στο πλαίσιο της διαφήμισης, είπε: «Φίλε πλάκα πλάκα αυτό είναι μεγάλο έξοδο, σκέψου το».

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Γράφανε για μένα ότι έκλαιγα πάνω σε ένα νυφικό...» (Video)

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε μέσω Skype στην εκπομπή της την Έλενα Κρεμλίδου και με αφορμή τις ανυπόστατες φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνη μετά το Survivor, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως ανά καιρούς έχουν γραφτεί τέρατα και για εκείνη.

Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει την Έλενα Κρεμλίδου να ηρεμήσει με τις φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνη, εξηγώντας της πως για όλους γράφονται φήμες. Μάλιστα η παρουσιάστρια έδωσε και μερικά σχετικά παραδείγματα.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στο Ευτυχείτε

«Γενικά μη πιστεύετε όλα αυτά που διαβάζετε. Έλενα μου, κάθε εβδομάδα αλλά κάθε εβδομάδα το τι γράφεται για μένα σε αντίστοιχα… Τη μία ότι έκλαιγα πάνω σε ένα νυφικό γιατί με παράτησε ο σύντροφός μου, την άλλη ότι δεν με ήθελαν και με πέταξαν από το σπίτι, ότι είχα κορωνοϊό και με πέταξαν από την πολυκατοικία. Το τι τέρατα και σοβαρά πράγματα γράφονται…

Μη δίνετε σημασία! Ξέρετε πολύ καλά και είστε έξυπνοι τι υφίσταται και τι υφίσταται. Κάποια πράγματα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κακεντρεχή απίστευτα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share