Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

"Παλεύει για τη ζωή της!" - Άφωνη η Αθηνά Ωνάση

Έπαθε... σοκ η χρυσή κληρονόμος!

16 Απριλίου 2021 14:16
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια ήταν η τραγική συμπεριφορά της Αθηνάς Ωνάση προς στο συνεργάτη της Αλέξη Μανθεάκη; Τι είχε κάνει; Έγινε η αποκάλυψη αρκετό καιρό μετά.

Μετά από είκοσι χρόνια συνεργασίας με την οικογένεια διέκοψε κάθε επικοινωνία με την Αθηνά Ωνάση, εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο ίδιος αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του, αποκάλυψε τον λόγο.

Αθηνά Ωνάση

Αθηνά Ωνάση: Όσα αποκάλυψε ο πρώην συνεργάτης της

"Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της!" είχε πει ο Αλέξης Μανθεάκης.

"Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!", είχε πει στην espresso ο Αλέξης Μανθεάκης για την Αθηνά Ωνάση και συνέχισε:

"Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει "ούτε ένα ευρώ" μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ.

Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!" συμπλήρωσε. Παράλληλα, δείτε εδώ το παιδί που "υιοθέτησε" η Αθηνά Ωνάση!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share