Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Χωρισμός βόμβα: Διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο!

Τεράστια έκπληξη!

16 Απριλίου 2021 10:20
Χωρισμός βόμβα: Διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια κοινή δήλωση ανακοίνωσε το χωρισμό του το γνωστό ζευγάρι της showbiz!

Μετά τις φήμες περί χωρισμού η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez επέλεξαν να ανακοινώσουν δημόσια τον χωρισμό τους.

Χωρισμός βόμβα

Μπορεί να έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και να αρραβωνιάστηκαν ωστόσο μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Χωρισμός βόμβα

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον, και φυσικά για τα παιδιά που έχει ο καθένας μας. Από σεβασμό προς αυτά, το μόνο άλλο σχόλιο που πρέπει να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας έχετε στείλει πολύ ευγενικά λόγια και για την υποστήριξή σας», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Χωρισμός βόμβα

Διαζύγιο σοκ στην ελληνική showbiz: Χωρίζει ζευγάρι ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας

Ποιο είναι το ισχυρό ζευγάρι επιχειρηματιών οδηγείται στο διαζύγιο; Πώς έφτασαν στον χωρισμό;

Ακουγόταν εδώ και μήνες ότι το ζευγάρι δεν τα πάει καλά με τις κακές γλώσσες να κάνουν λόγο για τρίτα πρόσωπα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα στην περιοχή της Φιλοθέης και στους επιχειρηματικούς κύκλους της Αθήνας κυκλοφορούσαν και γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον χωρισμό του επιχειρηματία Χρήστου Ιωάννου και της Ντίμης Σπανού. Την ίδια ώρα η ελληνική showbiz έχει ταραχτεί και από τον χωρισμό του Γιώργου και της Μαρίνα Πατούλη!

Ένα low profile ζευγάρι, από τα πιο ισχυρά όμως της επιχειρηματικής ζωής, που για πολλά χρόνια ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κουτσομπολιά.

Γόνοι και οι δύο μεγάλων οικογενειών, μπορεί να γνωρίστηκαν από τους γονείς τους, αλλά ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν, κάνοντας τη δική τους ευτυχισμένη οικογένεια.

Πρόκειται για τη μοναχοκόρη του αείμνηστου ιδρυτή της Βιοϊατρικής Ευάγγελου Σπανού και τον γιο του μαικήνα της τέχνης, δημιουργού του Ιδρύματος Σύγχρονης Τέχνης ΔΕΣΤΕ και ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων, του ξενοδοχείου «Intercontinental» Δάκη Ιωάννου.

Η αριστοκρατική Ντίμη Σπανού αποτελεί το πρότυπο γυναίκας στην αθηναϊκή high society.

undefined

Μακριά από ανούσιες κοσμικότητες και φλας, όπως άλλωστε και ο σύζυγός της, από την ημέρα που παντρεύτηκαν αφοσιώθηκαν στην οικογένειά τους και στην ανατροφή των τεσσάρων παιδιών τους.

Μοναδική τους απόλαυση, οι καλοκαιρινές διακοπές τους στις Σπέτσες, όπου βρίσκεται το ονειρικό κτήμα Σπανού, και η Κέρκυρα, όπου στην τοποθεσία Κομμένο βρίσκεται η βίλα του Δάκη και της Λιέττας Ιωάννου, ενώ όποτε τους δινόταν η ευκαιρία εξορμούσαν στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό «Protect me from what I want».

Η μοναχοκόρη του ιδρυτή της Βιοϊατρικής Ευάγγελου Σπανού και της Μάχης Σπανού βίωσε πέρυσι τέτοια εποχή την τραυματική απώλεια του λατρεμένου πατέρα της, ο οποίος νικήθηκε από τον κορωνοϊό.

Συμπαραστάθηκε στη μητέρα της και ενεργοποιήθηκε στο πλευρό του αδελφού της και συνεχιστή του έργου του πατέρα τους Γιώργου Σπανού.

Απόφοιτος του MIT, ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΒΑΞ και της Donkey Hotels Χρήστος Ιωάννου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο των επιχειρηματικών εξελίξεων λόγω του νέου ξενοδοχείου του στη Σαντορίνη, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Πρόκειται για μια επένδυση που ξεπερνά τα 50.000.000 ευρώ, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς θα αποτελείται από 62 βίλες με ιδιωτικές πισίνες και ένα spa 1.100 τ.μ.

Πρόσφατα ο Χρήστος Ιωάννου ανακοίνωσε στο Δ.Σ. των εταιριών του ακόμα ένα project, τη συνένωση δυνάμεων στον ξενοδοχειακό βραχίονα του ομίλου της οικογένειας Ιωάννου, με την απορρόφηση της Yes Hotels από την Αθήναιον Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις, η οποία ελέγχει το εμβληματικό «Athenaeum Intercontinental».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share