Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μαρία Κορινθίου: Η κόρη της μπήκε στο «Καφέ της Χαράς»- Το μήνυμα της ηθοποιού

Ξετρελάθηκε από την χαρά της

16 Απριλίου 2021 09:20
Μαρία Κορινθίου: Η κόρη της μπήκε στο «Καφέ της Χαράς»- Το μήνυμα της ηθοποιού

H κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, Ισμήνη, εμφανίστηκε στο «Καφέ της Χαράς», στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/4).

Η Ισμήνη Αϊβάζη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και η Μαρία Κορινθίου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου.

Μαρία Κορινθίου: Η αγωνία της «χτύπησε» κόκκινο

«Το τι αγωνία έχω και ταυτόχρονα χαρά δεν μπορώ να σας περιγράψω.
Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο «Καφέ της χαράς» με την Ισμηνούλα.
Το παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνει μέσα σε ένα χώρο τόσο σπουδαίο, με σπουδαίους ανθρώπους, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους γνώριμους για την Ισμήνη αφού έχει μεγαλώσει και χιλιοσυναντηθεί μαζί τους.
Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη @harisromas για την αγκαλιά του, την αγάπη του και την προστασία του προς την Ισμηνούλα.
Καλή αρχή παιδάκι μου! Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται, γιατί όπως πάντα σου λέω: «τα όνειρα είναι γι ´ αυτούς που τα πιστεύουν και παλεύουν γι ´αυτά!» έγραψε η Μαρία Κορινθίου στην δημοσίευσή της που έκανε στα social media και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να κάνουν likes.

Η Ισμήνη Αϊβάζη μπήκε στο Καφέ της Χαράς

«Όμορφο είναι που η κόρη ακολουθεί τα βήματά μας. Υπερηφάνεια, ταυτόχρονα ανυπομονησία ταυτόχρονα κι ένα μάγκωμα. Ο Χάρης έκανε την πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη, ήμασταν μαζί. Πήρε ένα καλοκαίρι για να το αποφασίσει η Ισμήνη μαζί με εμάς. Εμείς της είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά αλλά εκείνη αποφάσισε αν θέλει να το κάνει ή όχι. Για μένα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Είναι ένα σπουδαίο επάγγελμα. Ό,τι θέλει η καρδούλα της αλλά φυσικά να το σπουδάσει. Θέλει πολύ διάβασμα. Είναι καλή μαθήτρια. Για τα οικονομικά υπήρχε ένα συγκεκριμένο budget που μας το ανακοίνωσαν. Δεν διαπραγματευτήκαμε. Τη βοηθάω. Κάνουμε πρόβα μαζί με τον πατέρα της. Θα συμμετέχει για πέντε επεισόδια και θα εμφανιστεί σε έναν περίπου μήνα. Κάνει την εγγονή της Κανέλλας» σχολίασε στην φωτογραφία.

Η κόρη της Κορινθίου και του Αϊβάζη στο Καφέ της Χαράς

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share