Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021

"Θέλω να νιώσω κοντά στο Θεό": Η δήλωση του Γιώργου Τράγκα που μας άφησε άφωνους

Εγκαταλείπει τα εγκόσμια;

16 Απριλίου 2021 09:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Τράγκας θέλει να είναι κοντά στο Θεό με το δικό του τρόπο, καθώς όπως δήλωσε, έχει κάνει αίτηση να ταξιδέψει με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, πριν καιρό, αποκάλυψε πως θέλει να υιοθετήσει δύο παιδάκια από τη Συρία, και παράλληλα δήλωσε ότι έχει κάνει αίτηση να ταξιδέψει με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο. "Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ ψηλά, από πολύ μακριά τη γη, να νιώσω κοντά στο Θεό" τόνισε ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα". Παράλληλα, διαβάστε εδώ ένα ξέσπασμα του Τράγκα.

Γιώργος Τράγκας

"Ήμουν γυναικάς. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα"

"Γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, εκεί βρισκόταν το γυναικολογικό γραφείο του πατέρα μου. Με κέρδισε στα δικαστήρια ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν γυναικάς και δάσκαλος. Έχω περάσει από 17 ραδιόφωνα, έχω 54 χρόνια καριέρας κι έχω από τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά συμβόλαια στην Ευρώπη. Ήμουν γυναικάς. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα, την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές. Η γυναίκα μου ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα που ήμουν διευθυντής" είπε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Τράγκας.

Γιώργος Τράγκας: Πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του!

Η Ραχήλ Μακρή έκανε γνωστό πώς είναι δίπλα στον Γιώργο Τράγκα και στο Νίκο Νικολόπουλο. Παράλληλα, σοκ έχει προκληθεί στον Γιώργο Τράγκα, καθώς ο δημοσιογράφος δέχθηκε μήνυση από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και αρμόδιο για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκη Σκέρτσο, που έριξε «πυρά» εναντίον του.

Η δήλωσή της:

Τελικά δεν περνάει μέρα χωρίς νέες επιθέσεις ενός πανικόβλητου κατοχικού καθεστώτος στα πιο στοιχειώδη ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Μετά την τρομοκρατία, τις συλλήψεις πολιτών για μάσκες και υποτιθέμενες παραβιάσεις των αντισυνταγματικών μέτρων που επέβαλλαν με ΠΝΠ, τον τεχνοφασισμό και την φίμωση, φτάσαμε στο σημείο να τοποθετήσουν κρατική ασφάλεια και κυπατζήδες έξω από το σπίτι του Γ. Τράγκα, λες και πρόκειται για τρομοκράτη.

Είναι οι ίδιοι που σε μια απροκάλυπτη ωμή παρέμβαση στο έργο των δικαστών, σχολίαζαν στο Facebook την αγόρευση της Εισαγγελέως στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, παραλληλίζοντας την με θεατρική παράσταση και σημειώνοντας ότι «τα δικαστήρια δεν είναι λαϊκή απογευματινή»!

Ραχήλ Μακρή

Παρεμβαίνοντας με τόσο ευθύ τρόπο σε μια δικαστική υπόθεση, λέγοντας πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι δικαστές στην έδρα κατά την άποψή τους, καταργώντας στην πράξη κάθε
διάκριση των εξουσιών που χαρακτηρίζει κάθε ευνομούμενη θεσμική λειτουργία ενός κράτους δικαίου.

Είναι οι ίδιοι που πριν λίγη ώρα στην Βουλή έχοντας χάσει κάθε μέτρο αξιοπρέπειας, κτυπώντας πλέον στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και ενάντια στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους στις ενέργειες με απύθμενο κυνισμό και αλαζονεία δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν την κατάσχεση υπολογιστών και μέσων όπως συνηθίζεται για υπόδικους που κατηγορούνται για παιδεραστία.

Εγώ, το Μέτωπο Νίκης και όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι απαιτούμε Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ανεξαρτησία και θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο και θα καταφέρουμε να απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το «δικτατορικό» Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share