Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Ανατροπή με τη Ζωή Λάσκαρη: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου της

Όσα δεν ξέραμε!

16 Απριλίου 2021 08:53
Ανατροπή με τη Ζωή Λάσκαρη: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε παθολογικά αίτια φαίνεται να οφείλεται, ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη μέσα στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Οι πληροφορίες που είχαν βγει, έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ενώ όπως ήδη ξέρουμε, η αγαπημένη Ζωή είχε φύγει στον ύπνο της. Έπασχε, δε, από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και ήταν μανιώδης καπνίστρια.

Οι λεπτομέρειες για εκείνη την ημέρα

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Μαρκοπούλου είχε ενημερωθεί στις 14.30 για το θάνατο της γνωστής ηθοποιού, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της από την οικιακή βοηθό της και την κόρη της.

Ζωή Λάσκαρη αιτία θανάτου

Η Ζωή Λάσκαρη ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο τέρμα της οδού Απόλλωνος στο Πόρτο Ράφτη σε συγκρότημα κατοικιών με την ονομασία “Απολλώνιο”. Πληροφορίες ανέφεραν τότε, ότι από την πρώτη εικόνα των Αρχών ο θάνατος προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.

Ζωή Λάσκαρη - "Ήθελα να αυτοκτονήσω"

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν από τις πιο αγαπημένες και λαμπερές σταρ με δεκάδες επιτυχίες σε θέατρο και τηλεόραση. Ωστόσο, πίσω από τις στιγμές που απολάμβανε τα κεκτημένα της αλλά και το θαυμασμό του κοινού, υπήρχαν και οι δύσκολες φάσεις που περνούσε.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Καθημερινή", η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου είχε αποκαλύψει ότι ήρθε στα όριά της και θέλησε να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Ζωή Λάσκαρη

"Έφτασε κάποια στιγμή που αισθάνθηκα ότι δεν αντέχω άλλο. Θυµάµαι μετά το τέλος των παραστάσεων στο “Μακρύ ταξίδι µιας μεγάλης µέρας µέσα στη νύχτα” του Eυγένιου Ο’ Νιλ το 1997, δεν άντεχα άλλο. Ήταν πολύ εσωτερικό το έργο και τα μάζευα όλα µέσα µου. Ο γιατρός µου σύστησε να ηρεμήσω. Μου έκαναν ενέσεις και δεν µε πιάνανε, ήθελα να αυτοκτονήσω. Στην ουσία, ήθελα απεγνωσμένα ένα διάλειμμα", είχε πει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το σκοτεινό μυστικό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share