Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Στη «φόρα» το επτασφράγιστο μυστικό του ζευγαριού, που δεν ήξερε κανείς!

Αποκάλυψη τώρα!

15 Απριλίου 2021 21:35
Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Στη «φόρα» το επτασφράγιστο μυστικό του ζευγαριού, που δεν ήξερε κανείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια κίνηση ανθρωπιάς που το ζευγάρι φρόντισε να μην μάθει κανείς!

Πολλά είναι τα άσχημα που γράφονται για την παρουσιάστρια, ωστόσο, θα σας αποκαλύψω κάτι που συνέβη το Πάσχα, μια απόφαση που πήραν από κοινού με τον Μάκη και… δείχνει το μεγαλείο της ψυχής τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος λίγο πριν το Πάσχα αποφάσισαν να καταθέσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε έναν εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα!

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος

Το ζευγάρι, όπως μου ανέφερε έγκυρη πηγή, παρακάλεσε θερμά να μην υπάρξει καμία αναφορά στα ονόματά τους από τον συγκεκριμένο οργανισμό γιατί δεν ήθελαν να προκληθεί ντόρος! Την κίνηση αυτή την έκαναν καθαρά και μόνο επειδή ήθελαν πολύ να βοηθήσουν κι όχι για να κάνουν φιγούρα…

Ελένη Μενεγάκη: Οι άσχημες συνθήκες πριν γνωρίσει τον Ματέο Παντζόπουλο!

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε πριν από αρκετό καιρό, η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη σε μια σχέση που είχε πριν τον Ματέο Παντζόπουλο και λίγοι γνώριζαν! Για πρώτη φορά η τότε παρουσιάστρια εξέφρασε το ότι βρέθηκε τρελά ερωτευμένη και... εξαπατήθηκε!

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στην εφηβική της ζωή, τότε που ήταν ξέγνοιαστη και όχι τόσο μπλεγμένη με τα φώτα της δημοσιότητας. «Εμένα μου είχε συμβεί, όταν ήμουν μικρό κορίτσι, 20 χρονών… Σε σπίτι φίλου μου είχα πάει. Χτύπησε η πόρτα, άνοιξα και ήταν ένας με μια... διαβάστε περισσότερα για την Ελένη Μενεγάκη στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share