Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Tom Hanks-Κατηγορούν τον γιο του για κακοποίηση

Δείτε ποια...

15 Απριλίου 2021 15:00
Δύσκολες ώρες για τον Tom Hanks-Κατηγορούν τον γιο του για κακοποίηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για τον Tom Hanks και την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Rita Wilson, καθώς ο γιος τους κατηγορείται για κατά συρροή κακοποίηση.

Ο Τσετ Χανκς, ο οποίος είναι ηθοποιός και μουσικός και κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του, Κιάνα Πάρκερ για σωματική και ψυχολογική βία και η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια.

Ο γιος του Tom Hanks κατηγορείται για κακοποίηση
Τον κατηγορεί για κακοποίηση

Η νεαρή πρώην του Τσετ, μέσω της μήνυσης που κατέθεσαν οι δικηγόροι της διεκδικεί ως αποζημίωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Οι δικηγόροι της γυναίκας η οποία ισχυρίζεται ότι ο γιος του Tom Hanks την κακοποιούσε επανειλημμένως, έκαναν ιδιαίτερη αναφορά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που έλαβε χώρα σε σπίτι όπου έμεναν, και κατέθεσαν την αγωγή σε βάρος του Τσετ για λογαριασμό της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η θυελλώδης σχέση τους κατέληξε σε χωρισμό και η ίδια κατέληξε σε αυτή τη σοκαριστική καταγγελία.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 2019.

Οι δικηγόροι της Κιάνα Πάρκερ, Kevin Murray και D'Angelo Lowe, ισχυρίζονται ότι ο Χανκς επιτέθηκε στην πελάτισσά τους ενώ οι δυο τους ήταν σε σχέση. Επισήμαναν μάλιστα παραδείγματα της φερόμενης κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η γυναίκα επισκέφτηκε τον Χανκς στη Νέα Ορλεάνη, ενώ εκείνος κινηματογραφούσε τηλεοπτική σειρά.

Η αγωγή επισημαίνει επίσης ένα συμβάν στη Sugar Land τον Ιανουάριο που οδήγησε την πρώην σύντροφό του στο να απευθυνθεί στις αρχές και να καταθέσει κατηγορίες εναντίον του. Οι δικηγόροι ανακοίνωσαν ότι η αγωγή εναντίον του Χανκς κατατέθηκε τη Δευτέρα.

Aκόμα δήλωσαν ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τόσο με τον Τσετ Χανκς όσο και με τους διάσημους γονείς του, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό. Διαβάστε τι έλεγε ο Τσετ όταν οι γονείς του είχαν νοσήσει με κορωνοϊό.

Η απάντηση του Tom Hanks

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, απάντησε σε όλα αυτά μέσω του δικηγόρου του, Μάρτυ Σίνγκερ και δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, και αποφάσισε να ασκήσει αγωγή εναντίον της.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της γυναίκας επιμένουν ότι ο Χανκς πρέπει να απολογηθεί για την κακοποίηση που κατηγορείται.

«Ο Τσετ Χανκς έχει κακοποιήσει επανειλημμένα την πελάτισσά μας και πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, ανεξάρτητα από την οικογένειά του και την αναγνώρισή τους», ανέφεραν οι δικηγόροι της σε κοινή δήλωση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share