Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ήθελα να αυτοκτονήσω": Σοκ με τα λόγια της Ζωής Λάσκαρη

Η αποκάλυψη που λίγοι θυμούνται!

15 Απριλίου 2021 13:33
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν από τις πιο αγαπημένες και λαμπερές σταρ με δεκάδες επιτυχίες σε θέατρο και τηλεόραση. Ωστόσο, πίσω από τις στιγμές που απολάμβανε τα κεκτημένα της αλλά και το θαυμασμό του κοινού, υπήρχαν και οι δύσκολες φάσεις που περνούσε.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Καθημερινή", η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου είχε αποκαλύψει ότι ήρθε στα όριά της και θέλησε να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Ζωή Λάσκαρη

"Έφτασε κάποια στιγμή που αισθάνθηκα ότι δεν αντέχω άλλο. Θυµάµαι μετά το τέλος των παραστάσεων στο “Μακρύ ταξίδι µιας μεγάλης µέρας µέσα στη νύχτα” του Eυγένιου Ο’ Νιλ το 1997, δεν άντεχα άλλο. Ήταν πολύ εσωτερικό το έργο και τα μάζευα όλα µέσα µου. Ο γιατρός µου σύστησε να ηρεμήσω. Μου έκαναν ενέσεις και δεν µε πιάνανε, ήθελα να αυτοκτονήσω. Στην ουσία, ήθελα απεγνωσμένα ένα διάλειμμα", είχε πει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το σκοτεινό μυστικό της.

Ζωή Λάσκαρη: Ο Λυκουρέζος την είχε απατήσει 100 φορές - "Τον έχω πιάσει!"

Ο Λυκουρέζος είχε απατήσει την Ζωή Λάσκαρη 100 φορές! Στη "φόρα" η αλήθεια για την σχέση τους, όπως την είχε αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός...

Το ζευγάρι, γνωρίστηκε το 1976, πέντε χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιο της Ελληνίδας σταρ με τον Πέτρο Κουτουμάνο. Η αφορμή υπήρξε καθαρά επαγγελματική, αφού η ηθοποιός χρειάστηκε κάποιες νομικές συμβουλές και απευθύνθηκε στο γραφείο του δικηγόρου. Ο ίδιος, πολλά χρόνια αργότερα, θα αποκαλύψει ότι πάντα αγαπούσε το θέατρο, επιθυμία του υπήρξε να γίνει σκηνοθέτης αλλά και ότι ερωτεύτηκε την σύζυγό του αμέσως.

«Η αλήθεια είναι ότι με κέρδισε αμέσως. Τις πρώτες ημέρες απέβλεπα στον αποτελεσματικό χειρισμό της υπόθεσης που μου είχε αναθέσει αλλά, για να είμαι ειλικρινής, με έλκυε η προοπτική μιας ερωτικής περιπέτειας και μόνο. Οι εξελίξεις όμως... διαβάστε περισσότερα για Λάσκαρη - Λυκουρέζο στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share