Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δύσκολες στιγμές!

15 Απριλίου 2021 07:35
Τραγικές ώρες για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello! συγκλονίζει με την περιγραφή της για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε μαζί με τον γιο της, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας του.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε και για το bullying που βίωσε στον χώρο εργασίας της.

“Έκανα τα παιδιά μου αυτόνομα. Ήθελα να μπορούν να υπεραμύνονται του εαυτού τους, να προσπαθούν για ό,τι ονειρεύονται, να μάθουν να επιβιώνουν μόνα τους. Παρότι ήμουν συνεχώς δίπλα τους στο οτιδήποτε, δεν υπήρξαν ποτέ μαμόθρεφτα περιμένοντας τη μαμά τους να ανοίξει το δρόμο τους.

Ό,τι έχουν πετύχει το έκαναν μόνα τους. Δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ την αναγνωρισιμότητά μου, δεν το λένε καν στους φίλους τους. Για τους γιους μου είμαι αποκλειστικά η μητέρα τους” αναφέρει.

Για το πρόβλημα υγείας του γιου της η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε “Δεν έχεις ιδέα πόσο σοκαριστική ήταν. Ήταν η χειρότερη περίοδος στη ζωή μου. Στην κυριολεξία χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, πώς να βοηθήσω το παιδί μου. Τελικά, όμως, ο Θεός με φώτισε. Κάναμε τα σωστά πράγματα με τον Χρηστάκη μου και όλα πήγαν καλά”.

Τραγικές ώρες για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

“Ήταν ό,τι πιο τραγικό είχα βιώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μου είναι τα πρώτιστα αγαθά. Συνέβη μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα αφότου είχα βγει δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, πρώτη σε σταυρούς. Καθόλου τυχαίο, το μάτι που λένε. Ήταν μια δαιδαλώδης, δυσανάγνωστη, ακανθώδης, περίοδος, αλλά και ένας μεγάλος αγώνας, τον οποίο δώσαμε μαζί με τον γιο μου.

Ξέρεις τι είναι να είσαι 7 χρονών παιδάκι, να σου ανοίγει το μάτι ο γιατρός και να σου λέει «μην κουνηθείς, Χρήστο, γιατί θα κόψω με το μαχαίρι τα ράμματα μέσα στο μάτι σου»; Το παιδί κρατούσε το μάτι του ανοιχτό για να βοηθήσει τον γιατρό, αλλά ουσιαστικά για να στηρίξει τον εαυτό του.

Είναι πολύ γενναίος, τον θαυμάζω” συμπλήρωσε. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε ότι δεχόταν μπούλιγνκ από τον Δήμο Βερύκιο την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share