Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Πατέρας για πρώτη φορά στα 63 του

Όσα αποκάλυψε στο Πρωινό

14 Απριλίου 2021 15:23
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Πατέρας για πρώτη φορά στα 63 του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά στα 63 του χρόνια.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι η κατά είκοσι χρόνια νεότερη σύντροφό του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν τα ευχάριστα νέα.

Ο πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς» που κλείνει τα 63 σε λίγες μέρες, αποκάλυψε ότι σε τρεις μήνες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, αφού η είκοσι χρόνια νεότερη σύζυγός του Δέσποινα Μαραγκουδάκη είναι έγκυος.

«Θα σας δώσω και μια είδηση. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

Ο γάμος έκπληξη και η μάχη με τον καρκίνο

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πέρασε καρκίνο, και αυτή η περιπέτεια τον έκανε πιο δυνατό ενώ είχε μιλήσει για τη σύζυγό του που θεωρεί δώρο Θεού.

«Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο. Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά. Το δώρο μου ήταν η Δέσποινα που μπήκε στη ζωή μου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και παρέμεινε κοντά μου. Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη. Μου έστειλαν προσκλητήριο ότι σε 24 ώρες παντρεύομαι. Η γυναίκα μου. Κάλεσε 150 φίλους, γνωστούς συγγενείς και κάναμε ένα γάμο κάτω από την Ακρόπολη σε έναν υπέροχο χώρο. Ήταν ένας γάμος – έκπληξη. Είχε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, δεν έχουν σημασία τα χαρτιά. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τα πράγματα με τη λογική. Το θέμα δεν είναι να αγαπάς εσύ, το θέμα είναι να σε αγαπάνε οι άλλοι. Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share