Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξιτήριο για την Νανά Παλαιτσάκη- Δείτε την ανάρτησή της

14 Απριλίου 2021 14:57
Εξιτήριο για την Νανά Παλαιτσάκη- Δείτε την ανάρτησή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νανά Παλαιτσάκη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της όπου αναρρώνει.

Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που έπαθε πριν λίγες μέρες μέσα στο σπίτι της.

Εξιτήριο για την Νανά Παλαιτσάκη

Την Κυριακή το μεσημέρι, οι στενοί της συνεργάτες αποκάλυψαν ότι η κατάστασή της ήταν σταθερή ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας, η ίδια η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε το πρώτο της μήνυμα στα social media.

Συγκεκριμένα, είχε γράψει στο facebook της: «Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστήσω για τα μηνύματα ενδιαφέροντος και αγάπης. 2) Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς μου, καθώς είχα οξύτατη πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης. 3 ) Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μετά θέτουμε τα ιατρικά μας θέματα. 4) Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για ν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα 5) Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα 6 ) Εμβολιάστηκα ακριβώς ανήκω στις πολύ ευπαθείς ομάδες στο λαϊκό και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ»

Νανά Παλαιτσάκη: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της

«Παγωμάρα» έφερε η είδηση για τη διακομιδή της Νανάς Παλαιτσάκη εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου στο νοσοκομείο, με την ίδια να ενημερώνει μέσα από φωτογραφία της για την κατάσταση της υγείας της.

Η δημοσιογράφος από την στιγμή που νοσηλεύτηκε κρατά ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες.

Νανά Παλαιτσάκη: Η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι ν αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα, πάρα πολλοί.... Εγώ σήμερα νιώθω ότι τα πολύχρωμα καλώδια είναι πολύ πρωτοποριακό κόσμημα για το ντεκολτέ Θέλω ο κοσμηματοπώλης Lefteris Andriopoulos να δημιουργήσει για το καλοκαίρι...

Κόσμημα πάνω σε αυτή την ιδέα. Αγάπες μου να έχετε πίστη στο Θεό, να θυμάστε ότι τίποτα δεν μένει για πάντα ούτε τα καλά ούτε τα άσχημα . Να ξέρετε πάντως ότι δίνω "σκληρή " μάχη για καφέ», έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη.

Νανά Παλαιτσάκη ενημέρωση για την υγεία της

Νανά Παλαιτσάκη: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος ταλαιπωρήθηκε πριν από χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όμως κατάφερε να βγει νικήτρια, μαθαίνοντας να ζει με αυτό.

«Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς» είχε πει το 2016 σε συνέντευξή της η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας ανοιχτά για την ασθένειά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share