Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νίκος Βέρτης: «Πάγωσε» η κατάσχεση της περιουσίας του- Η απάντηση του τραγουδιστή

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη

14 Απριλίου 2021 10:54
Νίκος Βέρτης: «Πάγωσε» η κατάσχεση της περιουσίας του- Η απάντηση του τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτό το αίτημα του Νίκου Βέρτη για απαγόρευση της κατάσχεσης της περιουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση του Νίκου Βέρτη για την κατάσχεση

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του.

Ο Νίκος Πολατίδης, που διετέλεσε οικονομικός διευθυντής του καλλιτέχνη επί 8 ολόκληρα χρόνια, στράφηκε εναντίον του προκειμένου να διεκδικήσει- όπως υποστηρίζει- δεδουλευμένα που του οφείλονταν. Η πλευρά Νίκου Πολατίδη επικαλείται απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και δηλώνει δικαιωμένη.

Η πλευρά του τραγουδιστή έχει προσφύγει στον Άρειο Πάγο και κάνει λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ορισμένων, που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τον Νίκο Βέρτη.

Η εταιρεία του τραγουδιστή μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης κοινοποίησε την απόφαση του δικαστηρίου. Σημειώνεται πως η ανακοίνωση έρχεται σε απάντηση χθεσινών δημοσιευμάτων για κατάσχεση της περιουσίας του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη (κέντρο «Όραμα»).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα απεφάνθη τελικά η Δικαιοσύνη δίνοντας ένα ηχηρό μάθημα σε αυτούς που δοκίμασαν να διασύρουν το όνομα του Νίκου Βέρτη, αδιαφορώντας επιδεικτικά για το γεγονός, ότι εκκρεμούσε η απόφαση του Δικαστή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, για το ζήτημα αυτό, παρότι το γνώριζαν κι επιχειρώντας με πρωτόγνωρα αντιδεοντολογικές, αιφνιδιαστικές και τελικά παράνομες ενέργειες αναγκαστικής εκτέλεσης να παρακάμψουν την ετυμηγορία των αρμοδίων Δικαστών.

Απαξιώνοντας έτσι τον ύψιστο ρόλο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Παράλληλα επανήλθε και ο Άρειος Πάγος δικαιώνοντας το Νίκο Βερτη και κάνοντας δεκτό το αίτημα του για απαγόρευση κάθε πράξης εκτέλεσης, μέχρι την εκδίκαση της εκκρεμούσας αιτήσεως του.

Αποδείχθηκε εν ολίγοις, ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει και ότι μόνο με τέτοιας ποιότητας και ήθους ενέργειες, θα μπορούσαν να πετύχουν αυτό που χρόνια τώρα προσπαθούν, δηλαδή να σπιλώσουν το όνομα του και να ακυρώσουν μια έντιμη και απόλυτα διαυγή πορεία ζωής!!!

Αποδείχθηκε περίτρανα εν ολίγοις για ακόμη μια φορά το αυτονόητο, ότι η Δικαιοσύνη αποδίδεται μόνο μέσα στις δικαστικές αίθουσες και οχι με κραυγές και ψιθύρους σε άλλους χώρους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share