Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νανά Παλαιτσάκη: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της

Τι είπε η ίδια;

13 Απριλίου 2021 21:06
Νανά Παλαιτσάκη: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παγωμάρα» έφερε η είδηση για τη διακομιδή της Νανάς Παλαιτσάκη εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου στο νοσοκομείο, με την ίδια να ενημερώνει μέσα από φωτογραφία της για την κατάσταση της υγείας της.

Η δημοσιογράφος από την στιγμή που νοσηλεύτηκε κρατά ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες.

Νανά Παλαιτσάκη: Η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι ν αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα, παρα πολλοί.... Εγώ σήμερα νιώθω ότι τα πολυχρωμα καλώδια είναι πολυ πρωτοποριακό κόσμημα για το ντεκολτέ Θέλω ο κοσμηματοπωλης Lefteris Andriopoulos να δημιουργήσει για το καλοκαίρι...

Κόσμημα πανω σε αυτή την ιδέα. Αγαπες μου να έχετε πιστη στο Θεό, να θυμάστε ότι τίποτα δεν μένει για παντα ουτε τα καλά ουτε τα άσχημα . Να ξέρετε πάντως ότι δίνω "σκληρή " μάχη για καφέ», έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη.

Νανά Παλαιτσάκη ενημέρωση για την υγεία της

Νανά Παλαιτσάκη: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος ταλαιπωρήθηκε πριν από χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όμως κατάφερε να βγει νικήτρια, μαθαίνοντας να ζει με αυτό.

«Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς» είχε πει το 2016 σε συνέντευξή της η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας ανοιχτά για την ασθένειά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share