Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Εξελίξεις με την υγεία της Ολυμπίας Χοψονίδου: «Ο γιατρός μου είπε...»

Ποια η κατάστασή της;

13 Απριλίου 2021 17:49
Εξελίξεις με την υγεία της Ολυμπίας Χοψονίδου: «Ο γιατρός μου είπε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υγεία της Ολυμπίας Χοψονίδου, με την ίδια να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενημερώνοντας τους ακολούθους τους για το γεγονός.

Το μοντέλο και σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, πριν από λίγες μέρες, μέσω μιας ανάρτησης έκανε γνωστό ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ολυμπία Χοψονίδου: Βρήκε από το νοσοκομείο - Η διάγνωση του γιατρού

Πριν από λίγη ώρα, η Ολυμπία Χοψονίδου ενημέρωσε τους followers της οι οποίοι ανησύχησαν, πως πλέον βρίσκεται στο σπίτι της και ο λόγος που πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου είναι ο βήχας που την ταλαιπωρεί για μακρύ χρονικό διάστημα.

«Είμαι μια χαρά… είμαι ήδη στο σπίτι… έχω ξεκινήσει από την αρχή τις εξετάσεις για να βρω τη λύση στον βήχα μου! Τίποτα άλλο! Απλά στο προηγούμενο Story, ήμουν ζαλισμένη από τη μέθη, έβγαζα σέλφι σαν την καμηλοπάρδαλη ασταμάτητα. Και η αλήθεια είναι ότι γέλασα πολύ γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου έλεγα ασυναρτησίες. Συγγνώμη γιατρέ! Ρεζίλι. Το πόνυ είναι η Βαλέρια που ήταν μαζί μου και έλεγε να σταματήσω να μιλάω… δεν ήξερε από που να με μαζέψει!», σχολίασε με μεγάλη δόση χιούμορ η Ολυμπία Χοψονίδου.

Ολυμπία Χοψονίδου υγεία

"Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με...": Συγκλονίζει το δράμα της Ολυμπίας Χοψονίδου!

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου όταν ρωτήθηκε για το αν τις παρουσιάστηκαν θέματα υγείας, μετά τις έξι εγκυμοσύνες!

Με αφορμή μία ερώτηση που δέχτηκε από κάποιον διαδικτυακό φίλο της, σχετικά με το αν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες, η ίδια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα θέματα που αντιμετωπίζει.

Η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε ότι της έχουν πέσει μαλλιά, παλεύει με τα δόντια της, καθημερινά προσπαθεί με τα κιλά της ενώ από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται από έναν έντονο βήχα. Μάλιστα, το πρώην μοντέλο παραδέχτηκε ότι ο βήχας είναι τόσο συχνός που δεν μπορεί να μιλήσει ή να γελάσει χωρίς να βήξει.

“Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά”, έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο Athensmagazine.gr:

Ολυμπία Χοψονίδου πρόβλημα υγείας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share