Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου

Ποια η κατάσταση της υγείας της

13 Απριλίου 2021 12:22
Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περιπέτεια με την υγεία της περνάει η Ολυμπία Χοψονίδου η οποία σήμερα το πρωί μέσα από τα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη με φωτογραφία αποκάλυψε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον λόγο εισαγωγής της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στα Instagram Stories της, η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ξαπλωμένη με ορό στο χέρι της, αναφέροντας πως όλα είναι καλά. Ενώ, μια σοκαριστική αποκάλυψη είχε κάνει, η Ολυμπία Χοψονίδου όταν ρωτήθηκε για το αν τις παρουσιάστηκαν θέματα υγείας, μετά τις έξι εγκυμοσύνες!

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου μας δείχνει το δωμάτιο των 6 παιδιών της - Γεμάτο κουκέτες!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανατροφή των παιδιών και είναι πολύ υπερήφανοι γι' αυτό. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει 6 πανέμορφα παιδιά, ενώ πριν λίγο καιρό το μοντέλο, απάντησε στο ενδεχόμενο ενός 7ου.

Μάλιστα, η Χοψονίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media έκανε Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν έχει βοήθεια όταν κοιμίζει τα παιδία της με την απάντησή της να είναι αρνητική λέγοντας ότι "δεν υπάρχει άλλος! Ή εγώ ή ο Βασίλης και καμιά φορά η θεία Βαλέρια Χοψονίδου, αν κάτσει μέχρι αργά!" και συνόδευσε την απάντησή της με μία φωτογραφία από το δωμάτιο των παιδιών.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου δωμάτιο παιδιών

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share