Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με στυλ και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της

Με ανοιξιάτικη διάθεση η παρουσιάστρια

12 Απριλίου 2021 13:38
Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με στυλ και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες ζει στην Ζυρίχη όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της και μέσα από το instagram της μοιράζεται με τους followers της όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η Μαρία Ηλιάκη, αυτή τη φορά, επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της και να μας δείξει την φουσκωμένη κοιλιά της. Όπως, βλέπετε παρακάτω, απολαμβάνει την βόλτα στην εξοχή και μάλιστα έγραψε ως λεζάντα:

«Ανθισμένε Μανόλιες»...κάναμε τη βόλτα μας σήμερα γιατί αύριο χιόνι πάλι»

Η Μαρία Ηλιάκη θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της. Μπορεί να βρίσκεται στην Ελβετία, αλλά δεν χάνει την επαφή με το κοινό της στην Ελλάδα, αφού φροντίζει μέσα από τα social media να τους δείχνει διάφορα θέματα όπως ομορφιά και μαγειρική.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ακύρωσε το προγραμματισμένο live της στο instagram εξαιτίας μιας αδιαθεσίας που ένιωσε λόγω της εγκυμοσύνης της.

Η Μαρία Ηλιάκη μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Μαρία Ηλιάκη: Η ανάρτηση για το πρώτο της παιδί

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Μαρία Ηλιάκη έκανε την πιο όμορφη ανακοίνωση. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη. Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, ανακοινώνοντας στον κόσμο το χαρμόσυνο γεγονός.

«Είναι τόσα πολλά …. διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει… ένα μεγάλο «Σ´αγαπώ» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστώ» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη στα social media σε σχετική της ανάρτηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share