Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η μάνα του ντυμένη στα μαύρα - Δείτε το πρόσωπό της

Το άγνωστο δράμα και ο θάνατος!

12 Απριλίου 2021 11:43
Νίκος Σεργιανόπουλος: Η μάνα του ντυμένη στα μαύρα - Δείτε το πρόσωπό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νίκος Σεργιανόπουλος: Έχετε δει ποτέ τη μητέρα του; Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε μια φωτογραφία της από το μακρινό παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του, πέρασε δύσκολα μετά τη δολοφονία του αγαπημένους της γιου. Ωστόσο, η δυστυχία της δεν έμεινε εκεί, αφού λίγο καιρό αργότερα, η κόρη της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Αυτό ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για την ίδια.

Όπως είναι λογικό, αυτές οι δυο τραγωδίες τη σημάδεψαν με αποτέλεσμα να μην αντέξει. Έτσι, τον Οκτώβριο του 2012 άφησε την τελευταία της πνοή. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που είχε γίνει πριν τη δολοφονία του.

Δείτε τη μητέρα του παρακάτω:

μητέρα Νίκου Σεργιανόπουλου

"Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να του..." - Αποκάλυψη σοκ για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Σοκαριστική η τελευταία συνομιλία του Νίκου Σεργιανόπουλου, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή!

Δραματικές εξομολογήσεις μιας ταραγμένης ζωής που με μαθηματική ακρίβεια οδήγησε σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια και τελικά στο μακελειό της νύχτας της σφαγής του στο διαμέρισμα της οδού Μετεώρων αφηγούνται στενοί φίλοι του Νίκου Σεργιανόπουλου στις «ματωμένες» σελίδες της δικογραφίας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso».

Μέσα από τις αφηγήσεις ξεδιπλώνεται η ολισθηρή και επικίνδυνη ζωή που επέλεξε ο δημοφιλής ηθοποιός, οι «αταίριαστες» γνωριμίες του με ετερόκλητα άτομα του περιθωρίου, οι εμμονές του σε μια καθημερινότητα που ισορροπούσε στην κόψη του ξυραφιού, αλλά και ένας αδιόρατος τρόμος για το κακό που τον πλησίαζε και παραμόνευε έξω από την... διαβάστε περισσότερα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share