Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Σπυρόπουλος: Θετικός στον κορωνοϊό - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ποια η κατάσταση της υγείας του

12 Απριλίου 2021 11:06
Κώστας Σπυρόπουλος: Θετικός στον κορωνοϊό - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Σπυρόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή το «Πρωινό», στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Κώστας Σπυρόπουλος διαγνώστηκε με κορωνοϊό και εμφάνισε πυρετό και έντονα συμπτώματα. Αντιμετώπισε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Θετικός στον κορωνοϊό o Κώστας Σπυρόπουλος

Εκεί διαγνώστηκε με πνευμονία και κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Μάλιστα, θετική στον κορωνοϊό είναι και η σύντροφός του Χριστίνα Πολίτη, που παραμένει σπίτι με ήπια συμπτώματα. Επίσης, κορωνοϊό είχε κολλήσει η Σοφία Παυλίδου λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα.

Κώστας Σπυρόπουλος - Ποιος είναι

Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1964.

Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στη σχολή Ηλεκτρονικών – Φυσικών στο Πανεπιστήμιο, ωστόσο δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, αποφάσισε να μπει με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Δάσκαλοι του ήταν η Μαίρη Αρώνη, ο Τάσος Λιγνάδης και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου.

Το 1987 πήρε μέρος στην οντισιόν που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για το έργο “Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά” σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου.

Ο ηθοποιός είχε σχέση με την αείμνηστη ηθοποιό μέχρι το θάνατό της, το 1996. Λίγο αργότερα υπήρξε ζευγάρι με την Δήμητρα Λιάνη. Το 2003 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Σαν τον σκύλο με τη γάτα» ο Κώστας Σπυρόπουλου γνώρισε την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου με την οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2008.

Ο γάμος κράτησε τρία χρόνια και το 2011 αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει συνεργαστεί με αξιόλογα ονόματα του θεάτρου, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Γιώργος Μαρίνος, ο Νίκος Γαλανός κ.α.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share