Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Νίκος Βέρτης: Στο Ισραήλ για συναυλία

θα τραγουδήσει σε 3000 άτομα

12 Απριλίου 2021 09:45
Νίκος Βέρτης: Στο Ισραήλ για συναυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Βέρτης θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για προγραμματισμένη συναυλία στα μέσα Μαΐου και μάλιστα θα είναι ο πρώτος ξένος καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει εκεί μετά την έναρξη της πανδημίας.

Στο Ισραήλ γίνεται το άνοιγμα μουσικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και ο Νίκος Βέρτης θα κάνει ποδαρικό.

Στο Ισραήλ για συναυλία ο Νίκος Βέρτης

«Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena στην πρώτη διεθνή συναυλία από τότε που ο κορωνοϊός σταμάτησε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομάδας του», αναφέρει δημοσίευμα της Jerusalem Post και συνεχίζει:

«Ο Βέρτης είναι γνωστός ως πρεσβευτής της ελληνικής μουσικής στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο, έχοντας κάνει παραστάσεις στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Ο Βέρτης αναμένεται επίσης να συνοδεύεται από τους Ισραηλινούς τραγουδιστές Sarit Hadad και Eyal Golan στο Bloomfield Stadium του Τελ Αβίβ, όπου έχει στο παρελθόν εμφανιστεί με την τραγουδίστρια Shlomi Shabbat, Idan Raichel και Itai Levy».

Να σας θυμίσουμε ότι στο Ισραήλ έχει εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Μάλιστα, έχουν ανοίξει εστιατόρια και μπαρ, ενώ πλέον πραγματοποιούνται παραστάσεις, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα παρουσία θεατών.

Η πληρότητα στους αγώνες ποδοσφαίρου είναι στο 50%, καθώς πρόκειται για ανοιχτούς χώρους. Στα γήπεδα μπάσκετ «ξεκλείδωσε» το 30% της χωρητικότητας. Προϋπόθεση για να παρακολουθήσει κανείς μια συναυλία, έναν αγώνα ή ακόμα και για να πάει σε ένα εστιατόριο είναι να επιδείξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Ισραήλ και στο παρελθόν έχει βρεθεί πολλές φορές εκεί για να τραγουδήσει μπροστά στο κοινό, ενώ όταν οι θαυμαστές του έρχονται στην Ελλάδα δεν παραλείπουν να τον επισκεφθούν στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται.

Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια συνεργάστηκε με την Ισραηλινή τραγουδίστρια Sarit Hadad στο τραγούδι «Εμείς οι δυο ταιριάζουμε»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share