Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο η Νανά Παλαιτσάκη

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

11 Απριλίου 2021 13:50
Στο νοσοκομείο η Νανά Παλαιτσάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονη ανησυχία προέκυψε με την Νανά Παλαιτσάκη, η οποία νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να δείχνει κρίσιμη στο πρώτο διάστημα.

Η ίδια, σύμφωνα με το sfaknews, ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και προφανώς αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Νανά Παλαιτσάκη: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της

Η Νανά Παλαιτσάκη, που εδώ και καιρό απέχει από την τηλεόραση, είχε εμβολιαστεί λίγες ώρες πριν στο Λαϊκό, ωστόσο αργότερα μέσα στη μέρα αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Όπως διαβάζουμε σήμερα, όμως, η κατάσταση της υγείας της Νανάς Παλαιτσάκη παραμένει σταθερή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους έχει ξεφύγει ευτυχώς από τον κίνδυνο. Ωστόσο, παραμένει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μιας και οι γιατροί πρέπει να παρακολουθούν στενά την κατάστασή της σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποια επιπλοκή.

Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη στα social media ήταν προχθές (9/4), όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό τη στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών είχε γράψει:

«Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα».

Νανά Παλαιτσάκη εμβόλιο

Νανά Παλαιτσάκη: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος ταλαιπωρήθηκε πριν από χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όμως κατάφερε να βγει νικήτρια, μαθαίνοντας να ζει με αυτό.

«Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς» είχε πει το 2016 σε συνέντευξή της η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας ανοιχτά για την ασθένειά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share