Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλη με Ουγγαρέζο η Καινούργιου: «Σε λυπάμαι…»

Άγρια κόντρα στη showbiz

11 Απριλίου 2021 13:36
Έξαλλη με Ουγγαρέζο η Καινούργιου: «Σε λυπάμαι…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επιτέθηκε μετά από μια αναδημοσίευση του δημοσιογράφου, που είχε σχέση με την εξωτερική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου, που πρόσφατα «πάγωσε» στον αέρα με μια ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ανέβασε screenshots με τα retweet του Δημήτρη Ουγγαρέζου και ξεκαθάρισε πως είναι θλιβερή η στάση του, ενώ απαντώντας σε έναν follower που της είπε ότι αναδημοσιεύει και τα δικά του αρνητικά σχόλια, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως είναι εντελώς διαφορετικό.

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντησή της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο …Ουγγαρέζος …θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση … Θλίβομαι κ τον λυπάμαι …τίποτα άλλο!» έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα …και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα … πόσο κρίμα…».

Survivor: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με με την ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη για το Ευτυχείτε

Survivor 4: Ο κακός χαμός έχει συμβεί από εχθές στην ελληνική showbiz! Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας έπαιξε στον αέρα μια συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Μαργαρίτη, στην οποία και αποκάλυψε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρώην συμπαίκτη της, Γιώργου Ασημακόπουλου.

Η παρουσιάστρια και το πάνελ σχολίασαν το περιστατικό αυτό και "κάρφωσαν" την Σοφία για την συμπεριφορά της. Εκείνη απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σήμερα το πρωί θέλησε να δώσει και την δική της απάντηση η ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share