Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

The Bachelor: «Ξαναχτύπησε» η Αντζελίνα - Σχολίασε τον χωρισμό Βασιλάκου-Νικόλ

Σιγά μην έχανε την ευκαιρία...

9 Απριλίου 2021 14:04
The Bachelor: «Ξαναχτύπησε» η Αντζελίνα - Σχολίασε τον χωρισμό Βασιλάκου-Νικόλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα νέα δεν ήταν θετικά για τη συμβίωση του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέττας Τσομπανίδου, που ξεκίνησαν τη σχέση τους με το τέλος του «The Bachelor», αφού έγινε γνωστό πως το ζευγάρι έχει τραβήξει πια χωριστούς δρόμους.

Ο χωρισμός αυτός έχει συζητηθεί αρκετά και μέσα στην κουβέντα δε θα μπορούσε να μη βρεθεί και η Αντζελίνα Χαλντέντα, μια από τις κοπέλες, που διεκδίκησαν μέχρι τέλους τον Παναγιώτη, φτάνοντας μέχρι την τελική τριάδα.

The Bachelor: Το σχόλιο της Αντζελίνας για τον χωρισμό Βασιλάκου-Νικολέττας

Η ίδια έκανε ένα Q&A και ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους την ρώτησε αν στενοχωρήθηκε μόλις διάβασε τα μαντάτα.

«Η Νικόλ και ο Παναγιώτης χώρισαν. Στεναχωρήθηκες;», ήταν η ερώτηση με την Αντζελίνα να απαντάει: «Εγώ όχι εσύ;».

The Bachelor σχόλιο Αντζελίνας

Η ανάρτηση της Νικολέττας μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Βασιλάκο: «Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα...» (Video)

Στο Happy Day η Νικολέττα Τσομπανίδου, ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, έπειτα από περίπου 4 μήνες που έγινε ο τελικός του Bachelor και την επέλεξε ως την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν είχε χαρούμενο τέλος, καθώς τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, με την νεαρή Θεσσαλονικιά να ανακοινώνει πως είναι πλέον και οι δυο ελεύθεροι. Μετά λοιπόν τις δηλώσεις της στην εκπομπή, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξεκινάει ένα καινούργιο βήμα για εμένα. Σας έχω πει ότι ετοιμάζω ένα καινούργιο project. Όλο αυτό προήλθε από την αγάπη τη δική σας και την στήριξη της δική σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου.

Επίσης μίλησα για το γεγονός ότι δεν είμαι πλέον μαζί με τον Παναγιώτη. Δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένεις πάντα. Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα, αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τέλος πάντων έχω μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα και σχεδιάζω πολλά πράγματα», είπε η Νικολέττα Τσομπανίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share