Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ποζάρει πρώτη φορά με τη σύντροφό του

Έχουν χημεία και βγαίνει προς τα έξω!

9 Απριλίου 2021 13:06
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ποζάρει πρώτη φορά με τη σύντροφό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διανύει μια πολύ περίοδο τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Ο κριτής του MasterChef είναι full in love με την Χρύσα Μιχαλακοπούλου, ωστόσο, κρατάνε χαμηλούς τόνους και το βλέπουμε από το γεγονός ότι δεν δημοσιεύουν στα social media κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κάνει τη διαφορά και να δημοσιεύσει για πρώτη φορά φωτογραφία που τον δείχνει να ποζάρει μαζί με την σύντροφό του και ηθοποιό.

Η φωτογραφία είναι από την ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει ο αγαπημένος σεφ, και συχνά, η Χρύσα Μιχαλακοπούλου βρίσκεται στο πλευρό του και του κάνει παρέα.

Δείτε την κοινή τους φωτογραφία παρακάτω:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ποζάρει πρώτη φορά με την σύντροφό του

Τον τελευταίο χρόνο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή, στο Samano Radio στην οποία κατά καιρούς φιλοξενεί αξιόλογους και άκρως ταλαντούχους εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού.

Ποια είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Δείτε την κούκλα σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Η Χρύσα είναι 23 ετών και έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, συμμετέχοντας στη δημοφιλή σειρά του ANT1 Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε την Ζωρζέτ.

Έχει φοιτήσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα, ενώ δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση Φεγγάρι από χαρτί. Επίσης έχει παίξει και στη σειρά Επιστροφή το 2018 και στο σήριαλ Αρένα το 2017.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μπορεί να μην μίλησε ευθέως για τη σχέση της με τον σεφ και κριτή, αλλά άφησε κάποια υπονοούμενα. Μετά από ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε πως είναι πολύ καλή μαγείρισσα, αλλά και μουσική παραγωγός στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός τόνισε: «Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά. Έχω πάρει κιλά. Μου μαγειρεύει κάποιος και τρώω ωραία αυτή τη περίοδο» είπε, ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι στο samano radio. Πειρατικό ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Η εκπομπή μου λέγεται "Underground με στρας". Ο Λεωνίδας κάνει την εκπομπή "Δύο μέτρα απόσταση"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share