Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Τραγικές ώρες: Έχασε το παιδί η Αθηνά Ωνάση

Τι συνέβη;

9 Απριλίου 2021 08:59
Τραγικές ώρες: Έχασε το παιδί η Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό και αν είναι αποκάλυψη για τη χρυσή κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση! Ποια… τραγωδία κρυβόταν πίσω από την εγκυμοσύνη;

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση εδώ και αρκετά χρόνια έχει χωρίσει από τον Αλβάρο, ο οποίος μάλιστα έχει συνεχίσει τη ζωή του καθώς έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει και ένα ακόμα παιδί. Ωστόσο η πιo τραγική αποκάλυψη που έρχεται στο φως για τη ζωή της κληρονόμου είναι πως όταν ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη τρελά με τον πρώην σύζυγό της είχε μείνει έγκυος αλλά χωρίς να τα καταφέρει!

Αθηνά Ωνάση εγκυμοσύνη

Φήμες της εποχής ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να αποβάλει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ! Παράλληλα, διαβάστε εδώ περισσότερα για το παιδί που είχε "υιοθετήσει".

Αθηνά Ωνάση: Το μυστικό της βγήκε στη φόρα - "Έκλαιγε πάνω από..."

Τα μυστικά της Αθηνάς Ωνάση, είδαν το φως της δημοσιότητας! Τι είχε αποκαλύψει ο πρώην στενός της συνεργάτης, Αλέξης Μανθεάκης;

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μανθεάκης παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα για την οι­κογένεια του Τιερί Ρουσέλ με την οποία μεγάλωσε η Αθηνά Ωνάση. Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθε­λαν τον πατέρα της να παντρεύεται την κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, Χριστίνα Ωνάση, από συμφέρον, ο κ. Μανθεάκης είχε ένα περιστατικό να διηγηθεί.

Διαβάστε όσα είχε πει ο Αλέξης Μανθεάκης για την οικογένεια

Βρίσκονταν στο Σκορπιό για το μνη­μόσυνο των 10 χρόνων από το θά­νατο της Χριστίνας Ωνάση, όταν δεν μπορούσε να εντοπίσει τον πατέρα της Αθηνάς. «Τον βρήκα στον τάφο της Χριστίνας στο παρεκκλήσι, χάι­δευε τον τάφο και τον έβλεπα κλαμένο», θυμάται σήμερα. «Φυσικά και υπήρχαν συμφέροντα, ο Τιερί είχε άλλες, την ταλαιπώρησε, ναι. Αλλά κάποια στιγμή της έκανε και παιδί», προσθέτει για τον πα­τέρα της Αθηνάς».

Αθηνά Ωνάση - Χριστίνα Ωνάση

Ο Αλέξης Μανθεάκης στο βι­βλίο του «Κούκλα από ατσάλι» περιγράφει πως η Αθηνά Ωνά­ση αποφεύγει τη συζήτηση για τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν πολύ μικρή. «Ποτέ δεν έκανε συζήτηση για τη Χριστίνα. Είναι ένα θέμα που εί­ναι σχεδόν ταμπού. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα για την Χριστίνα, κουτσομπολιά και αυτό την πλήγωνε», λέει συγκεκριμένα ο Αλέξης Μανθεάκης.

Ωστόσο, περιγράφει ένα περιστα­τικό και πάλι από το Σκορπιό, όπου είδε για μία και μόνη φορά την Αθη­νά Ωνάση να κλαίει για τη μητέρα της. Όταν ρώτησε τον Τιερί Ρουσέλ τι είχε συμβεί, εκείνος του είπε:

«Μείναμε ξύπνιοι όλη νύχτα και της διάβασα ένα γράμμα από τη μητέρα της και συγκινήθηκε πάρα πολύ και έκλαιγε». Ο κ. Μανθεάκης περιγράφει τους λόγους που η Αθηνά δεν ήθελε στην πραγματικότητα να βρίσκεται στην Ελλάδα, στην πατρίδα της μητέρας της.

«Υπήρχε πρόβλημα με τα ΜΜΕ, όπου πήγαινε γινόταν σκοτωμός», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα βαριά, δικαιολογώντας το κλίμα στην ύπαρξη των τάφων εκεί της οικογένειας. Παράλληλα, δείτε εδώ φωτογραφίες από τη βίλα της χρυσής κληρονόμου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share