Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες στιγμές για τη Βάσω Λασκαράκη - Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης (photo)

Κραυγή αγωνίας από την ηθοποιό

8 Απριλίου 2021 22:37
Δύσκολες στιγμές για τη Βάσω Λασκαράκη - Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης και τους τόνισε να προσέξουν πολύ μην παραπλανηθούν από τον ψεύτικο λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί με το όνομά της. Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη, έχει κάνει το δικό της σχόλιο για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά γνωστών ηθοποιών - σκηνοθετών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη ηθοποιός πέφτει θύμα απάτης στα social media. Αυτή τη φορά επιτήδειοι έφτιαξαν έναν λογαριασμό στο όνομά της και προσπάθησαν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία από τους followers της.

Η ίδια έγραψε: «Είναι ψεύτικοι τέτοιοι λογαριασμοί. Μη δίνετε τα στοιχεία σας και μη βάζετε τις κάρτες σας αν σας ζητάνε χρήματα».

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για την απάτη

Τι έκρυβε η Βάσω Λασκαράκη για τον χωρισμό της; (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο του διαζυγίου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο, αποκαλύπτοντας πως δεν έπεσε από τα σύννεφα.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη στο παρακάτω απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share