Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θετική στον κορωνοϊό η Ελεονώρα Μελέτη

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

8 Απριλίου 2021 21:10
Θετική στον κορωνοϊό η Ελεονώρα Μελέτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε κάποια συμπτώματα και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να κάνει τεστ προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι θετική. Τελικά έμαθε τα νέα και από εκείνη τη στιγμή έχει μπει σε καραντίνα στο σπίτι της.

Μάλιστα, τόνισε στους followers της πως πρέπει να προσέχουν πολύ για να προστατευθούν από τον επικίνδυνο ιό. Όπως αποκάλυψε, αυτό που τη στενοχωρεί πιο πολύ είναι που δε θα μπορέσει να είναι παρούσα στα γενέθλια της κόρης της, τα οποία είναι αυτή την Τρίτη.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Τη πρώτη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου... την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο κ τη «Τοφιτσα»....

Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις...

Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID.

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ... πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά.

Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα κ πόνος στους μύες.

Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time...

Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας κ τους γύρω σας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα, η Έλεονώρα Μελέτη είχε εξηγήσει κατατοπιστικά το λόγο, που πολλές γυναίκες δεν καταγγέλλουν ακραίες συμπεριφορές ανωτέρων και ισχυροτέρων τους, καθώς η παρουσιάστρια ανέφερε ένα προσωπικό παράδειγμα από το παρελθόν, όπου έκανε καταγγελία και, αντί αυτή να προχωρήσει, τελικά κόντεψε να χάσει και τη δουλειά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share