Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η ανάρτηση της Νικολέττας μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Βασιλάκο: «Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα...» (Video)

«Δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένεις πάντα...»

8 Απριλίου 2021 20:14
Η ανάρτηση της Νικολέττας μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Βασιλάκο: «Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Happy Day η Νικολέττα Τσομπανίδου, ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, έπειτα από περίπου 4 μήνες που έγινε ο τελικός του Bachelor και την επέλεξε ως την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν είχε χαρούμενο τέλος, καθώς τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, με την νεαρή Θεσσαλονικιά να ανακοινώνει πως είναι πλέον και οι δυο ελεύθεροι. Μετά λοιπόν τις δηλώσεις της στην εκπομπή, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξεκινάει ένα καινούργιο βήμα για εμένα. Σας έχω πει ότι ετοιμάζω ένα καινούργιο project. Όλο αυτό προήλθε από την αγάπη τη δική σας και την στήριξη της δική σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου.

Επίσης μίλησα για το γεγονός ότι δεν είμαι πλέον μαζί με τον Παναγιώτη. Δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένεις πάντα. Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα, αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τέλος πάντων έχω μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα και σχεδιάζω πολλά πράγματα», είπε η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Αγνώριστη η Νικολέττα του The Bachelor πριν τις πλαστικές

Η Νικολέττα πριν μπει στο «The Bachelor» ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος. Πριν από τις πλαστικές, δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Βασιλάκος! Η εκρηκτική κοκκινομάλλα έχει κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, με το ζευγάρι να είναι πιο αγαπημένο από ποτέ -δείτε εδώ αποκλειστικές εικόνες από πρόσφατη βόλτα τους.

Η Νικολέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και είναι 21 ετών! Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική. Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μερικές φωτογραφίες της Νικολέττας λίγο καιρό πριν από το «The Bachelor», στο οποίο φαίνεται να έχει αρκετές διαφορές στην εμφάνισή της.

Έτσι ήταν η Νικολέττα του «The Bachelor» πριν από τις πλαστικές

Νικολέττα Τσομπανίδου πλαστικές

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share