Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάνα Μπάρμπα: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Κιμούλη - Ήταν και είναι πρότυπο για όλους μας» (Video)

«Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό...»

8 Απριλίου 2021 16:51
Βάνα Μπάρμπα: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Κιμούλη - Ήταν και είναι πρότυπο για όλους μας» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στις κάμερες η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος τους περασμένους μήνες δέχτηκε καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία από γυναίκες ηθοποιούς.

Όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα για τον Γιώργο Κιμούλη

«Θέλω να κάνω θέατρο, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να ετοιμάσω μια παράσταση. Μου λείπει. Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλο αυτό το κίνημα παίρνει η μπάλα και ανθρώπους που ίσως να μην φταίνε»

Η Βάνα Μπάρμπα είπε αρχικά: "Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι μέσα από τα social media έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο από τον κόσμο του οποίου αύριο θα είμαστε και εμείς θύματα".

Αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση. Από τη μία υπάρχει η θετική πλευρά ότι ο κόσμος μιλάει, τα κορίτσια νιώθουν ότι δεν έχουν πλέον φόβο και έτσι όλη αυτή η κατάσταση είναι σαν μια αλυσίδα. Το αρνητικό της κατάστασης που με τρομάζει είναι ότι λοιδορούνται άνθρωποι μες στο χώρο που δεν ξέρουμε κατά πόσο φταίνε.

Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι μέσα από τα social media έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο από τον κόσμο του οποίου αύριο θα είμαστε και εμείς θύματα. Δεν αμφισβητώ τα κορίτσια που γνωρίζω πάρα πολύ καλά, αλλά μήπως όλο αυτό το κίνημα παίρνει η μπάλα και ανθρώπους που ίσως να μην φταίνε; Δεν γνωρίζω ποιο είναι δίκιο και ποιο είναι άδικο.

Είναι πολύ εύκολο μέσα από τα social media να κατηγορήσεις κάποιον γιατί δεν κοστίζει και τίποτα. Στο δικαστήριο όμως είναι ψευδορκία»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share